• 181,2 MLN. GEREALISEERDE KOSTENBESPARING

  We helpen onze klanten -met succes- om hun energieverbruik te ‘verduurzamen’. Onze intelligente, extreem efficiënte oplossingen zorgen voor kostenbesparingen waar je u tegen zegt. Daar droomt u toch ook van?

  REKEN ONS MOGELIJK RENDEMENT UIT
 • RENDEMENT OP INVESTERINGEN

  HOGERE WINST DANKZIJ DUURZAME OPLOSSINGEN

  Slechts weinig investeringen leveren momenteel meer rendement op dan een investering in duurzame energietechnieken. Bij Van Hout adviseurs en installateurs gaan opdrachtgevers dan ook vaker met een glimlach de deur uit dan bij een willekeurige bank.

  REKEN ONS MOGELIJK RENDEMENT UIT
 • 147,4 MLN. BEHAALD FISCAAL VOORDEEL

  Extra fiscaal voordeel op duurzame investeringen

  Er bestaan inmiddels veel verschillende regelingen, subsidies en fiscale constructies om energiebesparende projecten te realiseren. Van Hout kan u helpen om die mogelijkheden slim te benutten. Weten hoe?

  REKEN ONS MOGELIJK RENDEMENT UIT
 • DUURZAAM OPGEWEKTE ENERGIE

  VOOROP MET DUURZAME ENERGIE

  Toen het woord duurzaam nog spaarzaam werd gebruikt, zochten wij al naar duurzame alternatieven voor energievoorzieningen. Dankzij de voorsprong die Van Hout heeft opgebouwd, voldoen onze opdrachtgevers nu al aan de Europese doelstellingen van 2020, gelet op het gebruik van duurzaam opgewekte energie.

  REKEN ONS MOGELIJK RENDEMENT UIT

Een energielabel voor uw bedrijfspand?

Het energielabel geeft aan hoe energiezuinig een kantoor of bedrijfspand is. Een A label voor de meeste energiezuinige bedrijfspanden en een G label voor panden die niet energiezuinig zijn. U heeft een energielabel nodig bij verkoop of verhuur van uw kantoor, bedrijfspand, bedrijfsunit, winkel, showroom, horecapand, zorginstelling of sporthal.

Uw energielabel al vanaf € 425!

direct offerte aanvragen

Bekijk onze vacatures

Je kunt steeds opnieuw het wiel uitvinden. Je kunt er ook voor zorgen dat alle neuzen de goede kant op wijzen. Vandaag is de perfecte dag voor verandering. Kom werken bij Van Hout. Jouw duurzame carrière start hier. Solliciteer en groei met ons mee! Uitgelicht: calculator en teamleider service & onderhoud

Slim installeren betekent direct kosten besparen
Jan van Hout Van Hout Adviseurs en Installateurs

Voor opdrachtgevers die kunnen rekenen

Bij stijgende energieprijzen door minder fossiele brandstofvoorraden zorgt Van Hout voor aanzienlijke energiebesparingen, kostenbesparingen, meer comfort en minder (of geen!) belasting van het milieu. Vanaf 1936 werken wij voor opdrachtgevers die begrijpen dat slim installeren direct voordelen oplevert. Meer weten? 

Referentie commercieel vastgoed

COMFORTABEL & INTELLIGENT: BEDRIJFSPAND VDL KUNSTSTOFFEN

CO2 besparing 109 ton

Restwarmte van het productieproces verwarmt het bedrijfspand. Koude van buiten koelt het productieproces. Daarmee bespaart VDL Kunststoffen 109 ton CO2.

Bekijk referentie
Referentie onderwijs

ZONNEPANELEN VOOR DUURZAAMSTE ONDERWIJSGEBOUW TER WERELD: ATLAS TU/E

PV-panelen 500.000 kWh

Ruim 4.000 zonnepanelen voor het voormalig hoofdgebouw van de TU/E maken een gasaansluiting overbodig. Atlas is het duurzaamste onderwijsgebouw ter wereld.

Bekijk referentie
Referentie zorg

PRIMEUR: EERSTE HEPPIE (T)HUIS IN NEDERLAND IS AARDGASLOOS

Verbruik aardgas 0

De keuze van de klant viel op een huis zónder aardgas. Van Hout installeert een warmtepomp met vloerverwarming en de luchtbehandeling.

Bekijk referentie
Referentie particulier

RENDEMENT DOOR CUSTOM MADE DUURZAME TECHNIEK, LUXE EN COMFORT

JAARLIJKSE KOSTENBESPARING: 4.500,-

Dankzij integrale samenwerking en kostenefficiency kon Van Hout bij de bouw van een villa in Waalre kiezen voor slimme, duurzame oplossingen én alle l …

Bekijk referentie
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.