• Home
  • Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

20160623 Van Hout - team SO - IMG_1621

Onderhoud en oplossingen van storingen aan de W-installaties voor ál onze klanten. Dat is kort en krachtig waar team Service & Onderhoud voor staat.

Richard Kreijveld: “Onze elf monteurs voeren de onderhoudscontracten uit. We hebben zo’n 350 verschillende contracten in beheer. Van een enkele Cv-ketel tot een Cv-installatie van 2 Megawatt. Ons team registreert de frequentie van het onderhoud en het laatste onderhoud zodat we precies weten wanneer er onderhoud nodig is. Het initiatief ligt bij ons. Wij plannen het onderhoud, zorgen dat het uitgevoerd wordt en informeren de klant.”

“Goed onderhoud zorgt voor minimale storingen”, legt Ingrid van Deursen uit. “Ons gezamenlijk doel is altijd om het aantal storingen zo laag mogelijk te houden”, vult Inge van der Weide aan.

“En daarom vertrouwen grote en kleinere regionale klanten dagelijks op ons pro actieve en deskundige onderhoud”, vertelt haar collega Jack Sandkuijl. “Denk aan camping De Paal, Veldvest Frisse Scholen en Frencken Mechatronics”. Zij hebben geen zorgen. Want áls er een storing is, staan onze monteurs 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om te helpen.”

Een mooi voorbeeld is het Regionaal Historisch Centrum in Eindhoven (RHCe). Facilitair medewerker bij het RHCe Thea van Kollenburg: “Wij hebben veel oude documenten in beheer. Een goed binnenklimaat is daarom van het grootste belang. Van Hout is twee jaar geleden ingestapt om het onderhoud te doen. Op hun advies zijn een aantal onderdelen van installaties vervangen. En de laatste periode is het aantal storingen behoorlijk verlaagd.”

Inge: “Wij adviseren onze klanten goed bij de keuze voor het onderhoudscontract. Of het nu gaat om een prestatiecontract, een all-in contract, een contract op regiebasis of een contract voor een vast bedrag per jaar; het gaat er om dat het bij de klant past.”

Het idee achter de afdeling Service & Onderhoud is het voorkomen van storingen aan de gebouwgebonden en procesgebonden installaties. En als we dan een mooi verhaal terugkrijgen van een tevreden klant, dan zijn we daar oprecht trots op”, zegt Richard met een knipoog.

Neem contact op met team Service & Onderhoud of lees wanneer team Service & Onderhoud u verder helpt.

 

 

 

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.