DUURZAAM OPGEWEKTE ENERGIE

VOOROP MET DUURZAME ENERGIE

Toen het woord duurzaam nog spaarzaam werd gebruikt, zochten wij al naar duurzame alternatieven voor energievoorzieningen. Dankzij de voorsprong die Van Hout heeft opgebouwd, voldoen onze opdrachtgevers nu al aan de Europese doelstellingen van 2020, gelet op het gebruik van duurzaam opgewekte energie.

28% VAN DE ENERGIE DIE ONZE KLANTEN GEBRUIKT IS NU AL DUURZAAM OPGEWEKT

In Nederland is dat percentage momenteel nog 5,6%. Mede dankzij onze voorsprong worden wij vaak gevraagd voor het ontwerp en de realisatie van hoogrenderende, ‘zelfopwekkende’ installaties. In veel scholen, kantoorgebouwen, zwembaden, campings, cleanrooms, zorginstellingen, musea en winkelcentra is duurzaam opgewekte energie gerealiseerd door Van Hout. We werken waar mogelijk integraal samen met gerenommeerde bedrijven die net zo duurzaam denken en doen. Als opdrachtgever krijgt u dus buitengewone expertise op het gebied van energiezuinige en zelfs energieneutrale oplossingen.

GAAT U OOK VOOR DUURZAAM OPGEWEKTE ENERGIE?

Sinds 2011 houden wij de energieprestaties nauwkeurig bij. Bij alle projecten die wij sindsdien uitvoerden, maakten wij gebruik van minstens één (maar regelmatig meer) oplossingen die warmte, energie of stroom putten uit hernieuwbare bronnen. Zo plaatsten we talloze zonnepanelen voor stroom, warmtepompen, warmtekrachtkoppelingen en biomassaketels. Ontdek vrijblijvend hoe ook uw bedrijf voorop kan lopen op de rest van duurzaam Nederland. Wij brengen kosteloos in kaart welke slimme oplossingen in uw geval mogelijk zijn. Graag vertellen we u meer.

Of heeft u vooral behoefte aan:

Van Hout gaat zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om. Lees ons privacybeleid

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.