RENDEMENT OP INVESTERINGEN

HOGERE WINST DANKZIJ DUURZAME OPLOSSINGEN

Slechts weinig investeringen leveren momenteel meer rendement op dan een investering in duurzame energietechnieken. Bij Van Hout adviseurs en installateurs gaan opdrachtgevers dan ook vaker met een glimlach de deur uit dan bij een willekeurige bank.

14,2% RENDEMENT (EN MEER) DANKZIJ DUURZAME ENERGIETECHNIEK

De prijs van fossiele brandstoffen zal alleen maar blijven stijgen. Tegelijkertijd daalt de prijs voor diverse duurzame energietechnieken voortdurend. In combinatie met fiscale regelingen en subsidies die de overheid nu nog geeft, is het rendement op investeren in energiebesparende oplossingen ongekend hoog. Daarmee behaalt u met gemak rendementen van 8, 10 of 12 procent op uw investering. Zeker wanneer u vertrouwt op Van Hout.

Hoe komen wij aan dit getal?

Als u momenteel 100 euro op de bank zet, heeft u geluk als u überhaupt rente krijgt. Investeert u in een oplossing van Van Hout, dan is het rendement gemiddeld 14,2%. Dat komt vooral omdat wij altijd zoeken naar het best mogelijke antwoord op uw vraag. Wanneer u bijvoorbeeld vraagt om een nieuwe cv-ketel, horen wij vooral dat u warmte nodig heeft. En daar is niet persé een cv-ketel voor nodig. Door bijvoorbeeld eerst goede isolatie toe te passen, verlaagt u de behoefte aan warmte. Daardoor ontstaat ruimte voor een duurdere, duurzame warmteopwekker.  Deze kost in eerste instantie misschien iets meer, maar u verdient uw geld al snel terug. En iedere dag daarna is pure winst.

Wilt u weten hoeveel rendement u kunt verwachten in uw specifieke situatie? Wij rekenen het graag voor u uit. Neem daarom nu contact op of vul het formulier in. Daarbij houden we uiteraard ook rekening met mogelijke fiscale voordelen en subsidies.

Van Hout. Voor rendement.

Van Hout gaat zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om. Lees ons privacybeleid

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.