147,4 MLN. BEHAALD FISCAAL VOORDEEL

Extra fiscaal voordeel op duurzame investeringen

Er bestaan inmiddels veel verschillende regelingen, subsidies en fiscale constructies om energiebesparende projecten te realiseren. Van Hout kan u helpen om die mogelijkheden slim te benutten. Weten hoe?

147,4 MILJOEN FISCAAL VOORDEEL DOOR KENNIS VAN ZAKEN

Wie serieus energie wil besparen, kan terugvallen op allerlei stimulerende overheidsmaatregelen. Maar weet u wat de slimste keuzes zijn? Zo kunt u gebruikmaken van de Energie Investeringsaftrek (EIA), van interessante lokale regelingen en van nationale subsidies. Bovendien kan het aantrekkelijk zijn om uw project in een ESCo-constructie (Energy Service Company) onder te brengen. En dan zijn het ook vaak de combinaties die het meeste opleveren.

DE KRACHT VAN VAN HOUT

Van alle projecten waarbinnen wij mogen adviseren, installeren, beheren en onderhouden, verzorgen wij tevens de trajecten rondom subsidies en fiscale mogelijkheden. Sinds 2011 houden wij onze prestaties op dit gebied bij. Het totaalbedrag van 147,4 miljoen euro heeft betrekking op de hoogte van het bedrag dat onze klanten hebben uitgegeven aan duurzame investeringen en welke vervolgens een significant fiscaal voordeel voor hen heeft opgeleverd. Dit getal groeit maandelijks; wij monitoren dan ook continu of er nog nieuwe mogelijkheden van toepassing zijn. Dankzij onze integrale aanpak realiseren we duurzame besparingen die onhaalbaar leken. Wij leggen u het graag eenvoudig uit.

Van Hout. Voor rendement.

Van Hout gaat zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om. Lees ons privacybeleid

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.