181,2 MLN. GEREALISEERDE KOSTENBESPARING

We helpen onze klanten -met succes- om hun energieverbruik te ‘verduurzamen’. Onze intelligente, extreem efficiënte oplossingen zorgen voor kostenbesparingen waar je u tegen zegt. Daar droomt u toch ook van?

Al 181,2 MILJOEN EURO AAN KOSTEN BESPAARD. EN WE ZIJN NOG LANG NIET KLAAR.

Van Hout helpt vastgoedeigenaren en vastgoedbeheerders om slim gebruik te maken van de vele nieuwe en interessante mogelijkheden om kosten te besparen. Wij combineren systemen, technieken, subsidies, regelingen en constructies op de meest optimale manier. De energieprestaties van de installaties en de gebouwen schieten daardoor omhoog, wat ook de waarde van uw vastgoed ten goede komt. Tegelijkertijd reduceren we de CO2-uitstoot, waardoor het milieu fors minder – of zelfs helemaal niet – wordt belast.

HOEVEEL KOSTEN KUNNEN WIJ VOOR U BESPAREN?

Sinds 2011 houden wij onze ‘prestaties’ bij. Hiertoe behoren de kostenbesparingen die onze duurzame installaties gedurende hun technische levensduur opbrengen voor onze opdrachtgevers. Het getal groeit maandelijks, omdat we de ontwikkelingen op de voet volgen en steeds slimmer worden op het gebied van subsidies en fiscale aftrek.

Wilt u weten welke besparingen met uw vastgoed mogelijk zijn? Maak snel een afspraak.

Of heeft u vooral behoefte aan:

Van Hout gaat zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om. Lees ons privacybeleid

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.