• Home
  • opdrachtgevers

opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers passen bij ons

Onze opdrachtgevers zijn organisaties, instellingen, bedrijven en ondernemers die begrijpen dat je kosten kunt besparen door ‘serieuze’ toekomstgerichte, energiebesparende maatregelen toe te passen. Met het oog op de energieprijzen en de beschikbaarheid van natuurlijke bronnen gaat Van Hout op zoek naar duurzame alternatieven. Samen met u denken we na over energiebesparende en kostenverlagende oplossingen voor uw installaties en gebouwen.

Klanten die verder vooruit denken

Wij helpen onze opdrachtgevers en klanten door –binnen de wettelijke kaders!- slim gebruik te maken van de vele nieuwe en interessante, systemen, technieken, subsidies, regelingen, constructies en mogelijkheden. Zo zorgen we direct voor een verhoging van de energieprestaties van hun installaties en gebouwen en indirect voor de waardestijging van het betreffende vastgoed. Maar tegelijkertijd ook voor de reductie van de CO2-uitstoot en de verbetering van uw en onze leefomgeving!

Opdrachtgevers Van Hout

Steeds meer gemeenten, zorginstellingen en eigenaren van particulier of commercieel vastgoed ontdekken de toegevoegde waarde van duurzaam installeren. Van Hout kijkt breder. We stellen vragen over het resultaat dat u wilt bereiken, we brengen onze kennis in en geven een eerlijk advies over de beste oplossing voor de beste prijs. Zo helpen we onze opdrachtgevers om verder vooruit te denken.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.