• Home
  • Nieuws
  • Bijzonder nieuwbouwproject in Veldhoven

Bijzonder nieuwbouwproject in Veldhoven

 Verwarming en koeling per ruimte geregeld bij nieuwbouw Bazelmans AVR

Bazelmans AVRSamen met verschillende partners werkt Van Hout op dit moment aan de bouw van een nieuw kantoorpand met bedrijfshal voor Bazelmans AVR. Van Hout verzorgt de installaties voor dit moderne gebouw. Denk hierbij aan ventilatie, koeling en verwarming. De oplevering van het pand staat gepland in september van dit jaar.

Bijzonder, optimaal en slim…

Bijzonder detail is dat in het kantoorgedeelte het klimaat per ruimte te regelen is. Van Hout plaatst in iedere ruimte een ventilatorconvector boven het verlaagde plafond. Iedere convector heeft een eigen regelklep, waarmee de hoeveelheid koud water dat door de unit stroomt, bepaald kan worden. Ook is ieder kantoor uitgerust met vloerverwarming. Deze combinatie van koelen en verwarmen zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Van Hout richt het systeem slim in, zodat er niet gelijktijdig in één ruimte verwarmd en gekoeld kan worden.

Niec Filmt maakte een mooie filmimpressie van de eerste schep in de grond tot het bereiken van het hoogste punt! Bekijk de film op het youtube kanaal van Van Hout.

Weten hoe we uw gebouwen en installaties verduurzamen met gebruik van slimme techniek en met meer comfort voor de gebruiker? Bel Van Hout: 040 253 23 52 of gebruik dit formulier.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.