nieuws

Van Hout houdt u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van installatietechniek en duurzame energie. Maar ook over de verduurzaming van gebouwen en woningen. Over energieoplossingen met toekomst voor woningen, maatschappelijk en commercieel vastgoed. Op deze pagina vindt u interessante berichten die wij graag met u delen.

Actuele nieuwsberichten

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de installatietechniek én van de ontwikkelingen binnen Van Hout? Neem dan regelmatig een kijkje op onze website of schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Een mobiele telefoon? Niet nodig.

“Verduurzamen om te voldoen aan wet- en regelgeving is kapitaalvernietiging” Verduurzaming zien we overal om ons heen: We horen nieuws in het journaal, lezen de ontwikkelingen in de media en zien de buurman zonnepanelen op zijn dak leggen. Het bewustzijn een betere wereld te creëren dringt tot alle lagen van de samenleving door. Maar hoe...

Lees meer

Impressive: VDL ETG cleanroom

Begin 2016 vroeg VDL ons het bestek te schrijven voor de nieuwbouw van VDL Kunststoffen. Het ging om de proces- en de gebouwgebonden energie. Specifieke vraag: adviseer ons duurzame oplossingen met hoog rendement en maximale fiscale optimalisatie. Een uitdaging die precies in ons straatje past.

Lees meer

Masterclass Verduurzaming Gemeentelijk Vastgoed

8 november 2018 | Zeist Van Ambitie naar Realisatie Jan van Hout, directeur van Van Hout & OVVIA verzorgt twee thema’s. Als bevlogen expert op dit onderwerp heeft Jan met andere ervaringsdeskundigen uit het vakgebied de masterclass ‘Verduurzaming Gemeentelijk Vastgoed: van ambitie naar realisatie’ opgezet. Tijdens deze masterclass, georganiseerd door o.a. ESCoN...

Lees meer

Klimaatakkoord: de highlights

Jan van Hout: ‘Met dit Klimaatakkoord kan de verduurzaming van Nederland beginnen!’ Duurzame technologie gaat een sleutelrol spelen bij het op grote schaal energiezuinig maken van woningen en gebouwen. Die conclusie trekt Van Hout uit de hoofdlijnen van het Klimaatakkoord. We zijn enthousiast over de plannen. De subsidie voor gebouwgebonden financiering en een versc...

Lees meer

Energie besparen zonder te investeren | ED

ABN AMRO, OVVIA en BOM stellen samen 12 miljoen beschikbaar voor zonnedaken op Brabantse bedrijfspanden. Daarmee biedt de samenwerking volop kansen voor Brabantse ondernemers. Van Hout is verantwoordelijk voor installatie zonnepanelen volgens de LEAN-gedachte. Alleen maar winnaars De samenwerking zorgt voor een boost van de Brabantse bijdrage aan de reductie van CO2. Want Braba...

Lees meer

Eerste Heppie (t)Huis in Nederland is aardgasloos

Specifieke vraag: adviseer ons duurzame oplossingen met hoog rendement en maximale fiscale optimalisatie. Een uitdaging die precies in ons straatje past.

Lees meer

Bedrijfspand VDL: Comfortabel, intelligent, duurzaam

Specifieke vraag: adviseer ons duurzame oplossingen met hoog rendement en maximale fiscale optimalisatie. Een uitdaging die precies in ons straatje past.

Lees meer

VDL-fabriek duurzaam | ED

‘Wie groen doet, groen ontmoet’, is de filosofie van VDL Kunststoffen. Dit weekend was de officiële opening van de de gloednieuwe productielocatie in Nederweert. In het ED staat een mooi artikel over de grote verbetering van deze VDL-fabriek ten opzichte van de oude locatie in Heeze. Lees alles over de installatietechniek van dit bijzondere pand.

Lees meer

Monteur werktuigkundige installaties

Een gebouw is voor jou pas compleet als het tot leven komt dankzij de verwarming-, koel-, en sanitair-installaties die jij aanlegt.

Lees meer

Meewerkend voorman

Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de installaties van opdrachtgevers. Je werkt zelfstandig, kunt prima prioriteiten stellen en bent een motivator.

Lees meer
1 2 3 14

6c"De veelzijdigheid van de projecten maakt dat geen dag hetzelfde is."

Richard Kreijveld, projectleider Van Hout
Neem contact met ons op
De Run 5443,
5504 DG Veldhoven
(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Routebeschrijving >
Aanmelden nieuwsbrief
Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.