nieuws

Van Hout houdt u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van installatietechniek en duurzame energie. Maar ook over de verduurzaming van gebouwen en woningen. Over energieoplossingen met toekomst voor woningen, maatschappelijk en commercieel vastgoed. Op deze pagina vindt u interessante berichten die wij graag met u delen.

Actuele nieuwsberichten

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de installatietechniek én van de ontwikkelingen binnen Van Hout? Neem dan regelmatig een kijkje op onze website of schrijf u in voor de nieuwsbrief.

VDL-fabriek duurzaam | ED

‘Wie groen doet, groen ontmoet’, is de filosofie. Dit weekend was de officiële opening van de de gloednieuwe productielocatie van VDL Kunststoffen in Nederweert. In het ED staat een mooi artikel over de grote verbetering van deze VDL-fabriek ten opzichte van de oude locatie in Heeze. Lees alles over de installatietechniek van dit bijzondere pand.

Lees meer

Impressive: VDL ETG cleanroom

Begin 2016 vroeg VDL ons het bestek te schrijven voor de nieuwbouw van VDL Kunststoffen. Het ging om de proces- en de gebouwgebonden energie. Specifieke vraag: adviseer ons duurzame oplossingen met hoog rendement en maximale fiscale optimalisatie. Een uitdaging die precies in ons straatje past.

Lees meer

Eerste Heppie (t)Huis in Nederland is aardgasloos

Specifieke vraag: adviseer ons duurzame oplossingen met hoog rendement en maximale fiscale optimalisatie. Een uitdaging die precies in ons straatje past.

Lees meer

Comfortabel, intelligent, duurzaam: bedrijfspand VDL Kunststoffen

Specifieke vraag: adviseer ons duurzame oplossingen met hoog rendement en maximale fiscale optimalisatie. Een uitdaging die precies in ons straatje past.

Lees meer

Monteur werktuigkundige installaties

Een gebouw is voor jou pas compleet als het tot leven komt dankzij de verwarming-, koel-, en sanitair-installaties die jij aanlegt.

Lees meer

Meewerkend voorman

Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de installaties van opdrachtgevers. Je werkt zelfstandig, kunt prima prioriteiten stellen en bent een motivator.

Lees meer

Teamleider PV-panelen m/v

Jij begrijpt dat een goede sfeer zorgt voor goed werk. Onze klanten zijn altijd blij met de komst van jouw team.

Lees meer

Minder CO2. Wij doen mee. Hybride warmtepomp

Om de doelstellingen van het klimaatakkoord van Parijs te halen met het oog op minder CO2-uitstoot, zullen we slimmer met onze energie moeten omgaan en meer moeten inzetten op nieuwe technologische ontwikkelingen. Eén van die technologische ontwikkelingen: de hybride warmtepomp. Bron: gas2050.nl en KVGN 1. Wat is een hybride warmtepomp? De hybride warmtepomp is een verder on...

Lees meer

Van Hout gaat de hoogte in

Veilig en verantwoord werken borgen we door continue training van onze medewerkers. Veertien collega’s kregen de training ‘bedienen van hoogwerkers en verreikers’. Regelmatig werken onze collega’s ‘op hoogte’. Hiervoor zetten we een hoogwerker of verreiker in. Voor het veilig werken met een hoogwerker is meer nodig dan kennis over het bedienen van de knoppen. De...

Lees meer

SDE+ geeft geld terug voor elke kWh

Met de SDE+ subsidie ontvangt u 15 jaar lang een bedrag voor iedere opgewekte kWh duurzame elektra. Investeren in zonnestroom of zonnepanelen? Gaat u energie produceren uit biomassa, wind of water? Volop bezig met de vergunningsaanvraag voor uw nieuwbouw of renovatie? De SDE+ voorjaarsronde is open van 13 maart – 5 april 2018. Het budget voor de...

Lees meer
1 2 3 14
Neem contact met ons op
De Run 5443,
5504 DG Veldhoven
(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Routebeschrijving >
Aanmelden nieuwsbrief
Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.