nieuws

Van Hout houdt u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van installatietechniek en duurzame energie. Maar ook over de verduurzaming van gebouwen en woningen. Over energieoplossingen met toekomst voor woningen, maatschappelijk en commercieel vastgoed. Op deze pagina vindt u interessante berichten die wij graag met u delen.

Actuele nieuwsberichten

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de installatietechniek én van de ontwikkelingen binnen Van Hout? Neem dan regelmatig een kijkje op onze website of schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Gratis whitepaper

Gratis tips voor opdrachtgevers die kunnen rekenen? Vraag gratis het whitepaper van Van Hout aan met voorbeeldprojecten en tips voor het verduurzamen van vastgoed.

Zet de juiste stappen op weg naar 2023, 2030 en 2050

VERDUURZAMEN VAN GEBOUW EN VASTGOEDPORTEFEUILLE Dit artikel verscheen in een speciale editie van het magazine Vastgoedsturing. In deze editie ligt de focus op de meerwaarde van vastgoeddata. Lees het volledige magazine. In de context van klimaatverandering, het Klimaatakkoord en de klimaatwet hebben vastgoedeigenaren moeite om te bepalen: Waar sta ik vandaag? Waar moet ik naart...

Lees meer

4 Trends voor de energietransitie naar 2030 en 2050

De meest unieke en veelbesproken trends rondom de energietransitie op een rij Innovaties zijn nodig voor de transitie naar een betaalbaar, betrouwbaar en duurzaam energiesysteem. De Topsector Energie organiseert jaarlijks een werkconferentie en biedt daarmee een podium voor innovatieve projecten rondom de energietransitie naar 2030 en 2050. Adviseur duurzaamheid Kawah Cheng bez...

Lees meer

Jack Sandkuijl in de spotlight bij Van Empel

Kei trots! 'Onze' Jack Sandkuijl in de spotlight bij van Empel Inspecties en Advisering: ‘’Voor de installaties die wij plaatsen, gelden natuurlijk wettelijke inspecties. Aan ons de taak om deze door een onafhankelijke partij te laten beoordelen. Van Empel is volledig op de hoogte van (nieuwe) certificering en regels. Het is een heel specifiek vakgebied. Een vakgebied waarb...

Lees meer

Eindhoven gaat de lucht in met energietransitie

Vanochtend bezocht wethouder klimaat & energie, openbare ruimte & groen Rik Thijs de ‘bouwplaats’ op het dak van Dynamo. Hier legt Van Hout adviseurs en installateurs 80 zonnepanelen voor de gemeente Eindhoven. Projectleider Maarten van Heeswijk nam de wethouder mee het dak op. “Mooi dat de gemeente aan de burgers wil laten zien dat ze...

Lees meer

8 trends voor 2020 die bewijzen dat een duurzaam gebouw altijd goedkoper is

Deze 8 trends voor 2020 in duurzame installatietechniek mag je niet missen. Van Hout bewijst dat elke slimme verduurzamingsmaatregel geld oplevert.

Lees meer

Profiteer nog 1 keer van de meest gunstige subsidieregeling voor zonnepanelen

Er komt begin 2020 een extra ronde van de SDE+ subsidieregeling voor zonnepaneelinstallaties. Hiervoor wordt budget gebruikt dat in 2019 overblijft (minimaal 155 miljoen euro).

Lees meer

Werkvoorbereider Kortlopende Projecten

Het leukste team bij Van Hout ;-) zoekt een vierde wiel aan de wagen. Want: Je kunt steeds opnieuw het wiel uitvinden, je kunt er ook voor zorgen dat alle wielen de goede kant op rollen.

Lees meer

Budget ISDE subsidie opgehoogd naar 160 miljoen

Minister Wiebes (EZK) heeft via de Staatscourant laten weten het beschikbaar gestelde budget ISDE subsidie met 60 miljoen op te hogen. De duurzaamheidssubsidie voor onder andere warmtepompen en zonneboilers blijkt bij nader inzien veel populairder dan verwacht, waardoor deze actie noodzakelijk is.

Lees meer

Werkvoorbereider met ambitie

Jij begrijpt dat een goed team zorgt voor goed werk. Zelf houd je ook van aanpakken en met jouw ambitie zit het wel goed. Je zorgt voor structuur in een dynamische omgeving waarin snel schakelen, heldere communicatie en het oplossen van problemen aan de orde van de dag zijn.

Lees meer

Zonnepanelen voor sport- en cultuurcomplexen Eindhoven

Wow, we zijn supertrots op het project dat we voor Gemeente Eindhoven gaan uitvoeren. We installeren ruim 3.000 zonnepanelen op de daken van De Effenaar, Dynamo, het Parktheater, Sporthal de Vijfkamp en Tennishal Eindhoven-Noord. Dat staat gelijk aan de stroomvraag van 280 huishoudens. Voor de zonnepanelen op de sport- en cultuurcomplexen heeft de gemeente Eindhoven...

Lees meer
1 2 3 18
Onze geheimen in uw mailbox?
Meld u aan voor de nieuwsbrief!
Van Hout nieuwsbrief
direct aanmelden
De geheimen achter ons succes
Gratis whitepaper
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.