• Home
  • Nieuws
  • Subsidie voor bedrijven die duurzame energie opwekken

Subsidie voor bedrijven die duurzame energie opwekken

Jan van Hout, directeur van ons bedrijf, is geïnterviewd door het Veldhovens Weekblad. Hij vertelt over de landelijke SDE+ subsidie die bedrijven en instellingen helpt om echt aan de slag te gaan met het verduurzamen van vastgoed.

Gaat uw bedrijf of instelling duurzame energie produceren? Dan kunt u gebruikmaken van de landelijke subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+). U kunt deze subsidie tot 2 april 17.00 uur aanvragen. Er is deze ronde 4 miljard euro beschikbaar.

De SDE-regeling kan worden gebruikt voor onder meer zonne-energie, windenergie en geothermie. Veldhovenaar Jan van Hout van het gelijknamige advies- en installatiebedrijf roept op om de subsidie aan te vragen: “Het is een mooie kans om een bijdrage te krijgen voor je verduurzamingsacties.”

Aan de slag met duurzaamheid

Volgens Van Hout moeten we niet alleen praten over een duurzame samenleving. We moeten er ook gewoon mee aan de slag gaan. Daarom helpt hij bedrijven om slim gebruik te maken van de middelen en mogelijkheden die er zijn.

Van Hout: “Er zijn veel mogelijkheden om elke dag iets duurzamer te doen. Deze subsidie is daar een goed voorbeeld van. Je moet eerst zelf investeren maar verder is het de goedkoopste manier om jouw CO2-uitstoot terug te brengen. En duurzame energie is altijd goedkoper dan de ouderwetse manier.”

Laat kans niet liggen

Van Houts advies aan Veldhovense bedrijven? “Stap nu in, maak er werk van. Verschillende Veldhovense projecten hebben deze subsidie eerder al ontvangen. Daarmee zijn bijvoorbeeld zonnepanelen geplaatst op het gemeentehuis en bij diverse bedrijven op De Run. Ik vind duurzaamheid en energiebesparing erg belangrijk. Maar ook als je dat niet vindt, krijg je er de komende tijd mee te maken. Deze kans moet je dus niet laten liggen.”

Meer informatie

Wilt u de subsidie aanvragen? Ontdek in 3 klikken of uw bedrijfsdak geschikt is voor zorgeloze zonne-energie.

Meer informatie staat ook op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.