zonne-energie

Samen verduurzamen we onze regio!

Zonne-energie wint aan populariteit. Het is een gemakkelijke en zichtbare vorm om zelf energie op te wekken. Zonnepanelen en zonneboilers hebben hun nut bewezen. Daarnaast zijn de prijzen sterk gedaald. Op dit moment bieden zonnepanelen meer rendement dan een spaarrekening. Een goed moment dus om nu over te stappen op uw eigen duurzame energievoorziening.

Waarom kiezen voor zonne-energie

Geen zorgen meer over hoge energieprijzen? Voldoen aan de wettelijke norm van een lagere CO2-uitstoot? Geld besparen door te kiezen voor duurzaam én profiteren van fiscale regelingen? Wat uw reden ook is: zonne-energie is een slimme keuze.

Zorgeloze zonne-energie

Van Hout timmert al jaren aan de weg op het gebied van duurzame energie. Wij laten ons niet beperken door schaarste van fossiele brandstoffen, wet- en regelgeving. In plaats van standaard te kiezen voor vervanging, kijken wij naar de mogelijkheden. Waar zitten de kosten? Welke oplossing past bij uw energievraag? Wat brengt de toekomst? U kunt er voor kiezen om nu minder te investeren, maar dat betekent in de toekomst elk jaar een hogere energierekening betalen. We streven naar het beste rendement. Voor u.

Totaalconcept zonne-energie

Van Hout biedt u een totaalconcept. We adviseren u over de juiste keuze voor de beste prijs. We installeren, monitoren en beheren uw zonnepanelen en zonneboiler. Subsidie aanvraag, garantie, verzekering en onderhoud: Van Hout staat voor rendement.

Zonne-energie Van Hout

Samenhang, rendement en kwaliteit zijn de kernwoorden die onze dienstverlening omschrijven. Wij kiezen eerst voor energie besparen en dan voor duurzaam opwekken. Hoe? Dat leggen we u graag uit.

Doe mee!

Neem contact op met onze adviseurs Verduurzaming of bel 06-30917745 of 040-2532352 en ontdek hoe u maximaal profiteert van zonne-energie en de SDE+ subsidie voor uw gebouw(en).

Zonne-energie voor Vos Logistics
Lees de referentie
Zonne-daken voor De Heiberg
Lees de referentie
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.