Zorgeloze zonne-energie

Doe je ogen dicht en maak een korte droomvlucht over onze regio. Je ziet de bedrijfsdaken schitteren in de zon. Een zon die ons elke dag nieuwe energie geeft, als je de kansen pakt. Want op dit moment wordt maar een derde van de totale zonne-energie zakelijk opgewekt.

Het is tijd voor verandering! Daarom introduceert Van Hout zorgeloze zonne-energie. Daarmee garanderen wij zorgeloos genieten van zonne-energie. Zonder keuzestress, met de zekerheid van optimaal rendement.

Zonne-energie zonder zorgen. Doe je mee?

Geen zorgen meer over hoge energieprijzen? Voldoen aan de wettelijke norm van een lagere CO2-uitstoot? Geld besparen door te kiezen voor duurzaam én profiteren van fiscale regelingen? Wat de reden ook is: zonne-energie is een slimme keuze.

Zonne-energie kan altijd. Voor veel organisaties is het de start van hun verduurzamingsroute. En dat is spannend. Daarom kun je bij ons zonnepanelen huren, kopen of kies voor (deels) bankfinanciering.

“Zonne-energie is zichtbaar en een makkelijke stap op weg naar verduurzaming van mijn pand.”

Waarom kiezen voor zorgeloze zonne-energie

Zonnepanelen hebben hun nut bewezen. Daarnaast zijn de prijzen sterk gedaald. Op dit moment bieden zonnepanelen meer rendement dan een spaarrekening. Een goed moment dus om nu over te stappen op uw eigen duurzame energievoorziening.

Doe mee, zodat we samen de volgende stap zetten als duurzaamste regio van Nederland. Zorgeloze zonne-energie is er voor elke organisatie met 1 of meer locaties en een dakoppervlakte van 1500 m2.

“We willen laten zien dat we ambitieus zijn op het vlak van duurzaamheid. We hebben daarin een voorbeeldfunctie.” Jeroen Rooijakkers, wethouder gemeente Veldhoven.

Totaalconcept zonne-energie

Van Hout biedt een totaalconcept. We adviseren over de juiste keuze voor de beste prijs. We installeren, monitoren en beheren de zonnepanelen. Subsidie aanvraag, garantie, verzekering en onderhoud: wij staan garant voor rendement.

Samen verduurzamen we onze regio!

Neem contact op met onze adviseurs Verduurzaming, bel 040-2532352 of stuur een e-mail en ontdek hoe u maximaal profiteert van zonne-energie en de SDE++ subsidie voor uw gebouw(en).

Download de brochure over zorgeloze zonne-energie

Zonne-energie voor Vos Logistics
Lees de referentie
Zonne-daken voor De Heiberg
Lees de referentie
Daken vol zonne-energie Eindhoven
Lees de referentie
Severinus verduurzaamt
Lees de referentie
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.