SDE++ 2020

Zonnepanelen op het dak van uw bedrijfspand? Profiteer nu van subsidie per opgewekte kilowattuur zonne-energie. Vanaf het najaar wordt de SDE+ verbreed onder de noemer Stimuleringsregeling Duurzame Energietransitie (SDE++). De regeling is open van 29 september tot en met 22 oktober 2020. Er is € 5 miljard beschikbaar.

SDE++ subsidie op zonnepanelen

Weten of u in aanmerking komt voor SDE++ subsidie? Neem voor meer informatie of het aanmelden van uw duurzame project contact op. 

De SDE++ vergoedt het verschil tussen de kostprijs van duurzame energie en de marktwaarde van de geleverde energie. U krijgt tot 15 jaar een subsidie voor iedere opgewekte kWh duurzame energie. 

De SDE++-regeling houdt vast aan een aantal elementen van de SDE+-regeling, zoals het subsidiëren van de onrendabele top, een gefaseerde openstelling en concurrentie tussen de verschillende technieken. Daarom blijft het belang van een juiste en tijdige indiening enorm groot.

Een groen én rendabel dak met SDE++ subsidie

  • Wij beoordelen of uw bedrijfsdak in aanmerking komt;
  • Wij regelen uw SDE++ subsidieaanvraag voor een vast laag bedrag.
  • We helpen u de subsidie op het juiste moment aan te vragen;
  • En u kunt gebruik maken van zorgeloze zonne-energie.

Heeft u vragen, neem dan contact op met onze adviseurs Verduurzaming via het contactformulier of 040-2532352. 

Lees de verhalen van bedrijven, gemeentes en zorginstellingen die eerder kozen voor zonnepanelen van Van Hout met SDE+ subsidie.

Gemeente Veldhoven kiest voor zonnepanelen van Van Hout

Rutger Smak Gregoor, eigenaar sport- en evenementencomplex De Heiberg: “Wij wilden zelf die grote investering niet maken, maar konden onze daken natuurlijk wel verhuren aan OVVIA die het overschot aan stroomproductie weer verkoopt. Daarmee zetten we nog een extra stap in onze duurzame bedrijfsvoering. En naast de groene energieopbrengst, krijgt ook de uitstraling van het complex met al die panelen op het dak direct een upgrade.” Lees de referentie

Ronald van Nattem, hoofd Beheer en Onderhoud van Dienst Huisvesting TU/e: “Van Hout zorgt voor de installatie en het onderhoud van de 2500 PV-panelen op het dak van hoofdgebouw Atlas. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door de subsidieregeling SDE+ van de RVO.” Lees de referentie

Benieuwd naar úw fiscaalvoordeel?
Wij rekenen het uit
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.