SDE++ subsidie zonnepanelen

Zonnepanelen op het dak van je bedrijfspand?
Profiteer van 20% rendement en subsidie!

Met de Stimuleringsregeling Duurzame Energietransitie (SDE++) kun je in 2021 subsidie aanvragen voor zonnepanelen. De regeling is open van 21 september tot 14 oktober. Er is een budget van € 5 miljard beschikbaar.

SDE++ subsidie op zonnepanelen

Met behulp van deze subsidie wordt de investering in zonnepanelen nog zonniger met een rendement tot 20%. En daarmee is dit in deze tijden één van de meest stabiele vormen van investeren. Met het oog op de energietransactie zijn zonnepanelen met SDE++ subsidie een uitgelezen kans om een stap dichterbij een energie neutraal pand te komen, terwijl je elke dag profiteert van een lagere energierekening.

Weten of je in aanmerking komt voor SDE++ subsidie? Neem voor meer informatie contact op. Dan denken we samen na over de meest duurzame business case voor jouw zonne-energie project.

De SDE++ vergoedt het verschil tussen de kostprijs van duurzame energie en de marktwaarde van de geleverde energie. Je krijgt tot 15 jaar een subsidie voor iedere opgewekte kWh duurzame energie. 

Van aanvraag tot aansluiten en onderhoud

Van Hout ontzorgt: van begin tot eind. We berekenen de meest duurzame business case en regelen de aanvraag van de SDE++ subsidie. Na toekenning van de subsidie heb je tot 1,5 jaar de tijd om het duurzame project te realiseren. Het niet gebruiken van de subsidie heeft geen nadelige gevolgen.

En wil je, of kun je de investering in zonne-energie niet zelf dragen? Dan is het mogelijk om zonnepanelen te huren via onze partner Ovvia. Je voldoet daarmee aan de duurzame wet- en regelgeving én profiteert van lagere energiekosten.

Een groen én rendabel dak met SDE++ subsidie

  • Wij beoordelen of je bedrijfsdak in aanmerking komt.
  • We adviseren over een rendabele, duurzame business case.
  • Wij regelen de SDE++ subsidieaanvraag voor een vast laag bedrag.
  • We bieden gunstige oplossingen voor financiering.

Rendement tot 20%

  • Met zonnepanelen ben je minder afhankelijk van het elektriciteitsnet
  • Je bespaart fors op de oplopende kosten van elektriciteit en belastingen
  • Vandaag een verstandige beslissing met het oog op de energietransitie
  • Ruimte op het net voor de installatie van zonnepanelen wordt schaarser
  • Hierdoor worden opbrengsten in de toekomst hoger
  • Kies voor zelf financieren, huren of (deels) bankfinanciering

Heb je vragen, neem dan contact op met onze adviseurs Verduurzaming via het contactformulier of 040-2532352

Lees de verhalen van bedrijven, gemeentes en zorginstellingen die eerder kozen voor zorgeloze zonne-energie met SDE++ subsidie.

Gemeente Veldhoven kiest voor zonnepanelen van Van Hout

Rutger Smak Gregoor, eigenaar sport- en evenementencomplex De Heiberg: “Wij wilden zelf die grote investering niet maken, maar konden onze daken natuurlijk wel verhuren aan OVVIA die het overschot aan stroomproductie weer verkoopt. Daarmee zetten we nog een extra stap in onze duurzame bedrijfsvoering. En naast de groene energieopbrengst, krijgt ook de uitstraling van het complex met al die panelen op het dak direct een upgrade.” Lees de referentie

Ronald van Nattem, hoofd Beheer en Onderhoud van Dienst Huisvesting TU/e: “Van Hout zorgt voor de installatie en het onderhoud van de 2500 PV-panelen op het dak van hoofdgebouw Atlas. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door de subsidieregeling SDE+ van de RVO.” Lees de referentie

Benieuwd naar úw fiscaalvoordeel?
Wij rekenen het uit
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.