Subsidieregeling SDE+

Extra openstellingsronde SDE+ voorjaar 2020

Zonnepanelen op het dak van uw bedrijfspand? Profiteer nu van maximale subsidie per opgewekte kilowattuur zonne-energie.

In drie klikken

De SDE+ voorjaar 2020 is open van 17 maart tot 2 april en heeft een budget van € 2 miljard. Weten of u in aanmerking komt voor SDE+ subsidie? Vul enkele basisgegevens in. Binnen een paar minuten ontvangt u een offerte met rekenvoorbeeld inclusief een stappenplan en machtigingsformulier.

SDE+ subsidie op zonnepanelen

De SDE+ vergoedt het verschil tussen de kostprijs van duurzame energie en de marktwaarde van de geleverde energie. U krijgt tot 15 jaar een subsidie voor iedere opgewekte kWh duurzame energie. De druk wordt deze extra ronde flink opgevoerd omdat de SDE+ subsidie hierna verbreed wordt naar andere duurzame technieken. Dat betekent: minder geld per techniek. Des te meer reden om uw SDE+ subsidie voor zonnepanelen nu aan te vragen voor de hoogste slagingskans. 

Van Hout levert bewezen resultaat

Wij regelen uw SDE+ subsidieaanvraag voor een vast laag bedrag. Van Hout helpt u om alle benodigde vergunningen en bijlagen op het juiste moment in te dienen. Des te meer reden om te kiezen voor een SDE+ subsidieaanvraag en zonnepaneelinstallatie via Van Hout. Want dankzij onze kennis en inzet halen we tot wel 95% van de SDE+ subsidieaanvragen succesvol binnen. 

Lees de verhalen van bedrijven, gemeentes en zorginstellingen die eerder kozen voor zonnepanelen van Van Hout met SDE+ subsidie.

Een groen en rendabel dak met SDE+ subsidie

Stel de aanvraag niet uit, vul hier het formulier in en u ontvangt een offerte inclusief een stappenplan en machtigingsformulier. Wij beoordelen of uw bedrijfsdak in aanmerking komt voor subsidie en wat de subsidie u oplevert. Natuurlijk helpen wij ook door de subsidie op het juiste moment aan te vragen.

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met adviseur Verduurzaming Ton van den Broek via 06-30917745 of 040-2532352. Of mail hem via ton.vandenbroek@van-hout.com.

Gemeente Veldhoven kiest voor zonnepanelen van Van Hout

Vijf weetjes over SDE+ 

  1. De kostprijs voor grijze energie is lager dan de kostprijs voor duurzaam opgewekte energie. Met de SDE+ dicht de overheid dit gat. 
  2. Het moment van aanvragen bepaalt voor een groot deel hoeveel subsidie u krijgt. De openstelling gebeurt in tijdvakken. Hoe later u de aanvraag indient, hoe hoger het basisbedrag dat u kunt krijgen. Het is dus zaak om de aanvraag op het juiste moment te doen.
  3. Aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst totdat de subsidiepot leeg is. In de voorgaande jaren is meer subsidie aangevraagd dan beschikbaar was. 
  4. Er is in de voorjaarsronde één totaalbudget voor alle technologieën. Daarbinnen concurreren de technologieën op basis van de kostprijs om de beschikbare middelen.
  5. SDE+ subsidie loopt voor de levensduur van de installatie
    Als u een SDE+ bijdrage krijgt voor een installatie (zonnepanelen, windmolen, biomassaketel) met een levensduur van 15 jaar, dan krijgt u de 14 opvolgende jaren automatisch ook een SDE+ bijdrage. 

Rutger Smak Gregoor, eigenaar sport- en evenementencomplex De Heiberg: “Wij wilden zelf die grote investering niet maken, maar konden onze daken natuurlijk wel verhuren aan OVVIA die het overschot aan stroomproductie weer verkoopt. Daarmee zetten we nog een extra stap in onze duurzame bedrijfsvoering. En naast de groene energieopbrengst, krijgt ook de uitstraling van het complex met al die panelen op het dak direct een upgrade.” Lees de referentie

Ronald van Nattem, hoofd Beheer en Onderhoud van Dienst Huisvesting TU/e: “Van Hout zorgt voor de installatie en het onderhoud van de 2500 PV-panelen op het dak van hoofdgebouw Atlas. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door de subsidieregeling SDE+ van de RVO.” Lees de referentie

Benieuwd naar úw fiscaalvoordeel?
Wij rekenen het uit
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.