Nieuws

SDE+ geeft geld terug voor elke kWh

Met de SDE+ subsidie ontvangt u 15 jaar lang een bedrag
voor iedere opgewekte kWh duurzame elektra.

Investeren in zonnestroom of zonnepanelen? Gaat u energie produceren uit biomassa, wind of water? Volop bezig met de vergunningsaanvraag voor uw nieuwbouw of renovatie? De SDE+ voorjaarsronde is open van 13 maart – 5 april 2018. Het budget voor de voorjaarsronde is € 6 miljard.

Waarom SDE+ meer oplevert via Van Hout

Er wordt geconcurreerd om de beschikbare € 6 miljard. Iedere ronde heeft drie fases. Iedere fase heeft specifieke eisen als het gaat om kostprijs en voorwaarden. Weet u exact wanneer u uw subsidieaanvraag indient? Wij wel 😉.

Het bewijs? Na zes SDE+ subsidierondes ligt ons slagingspercentage voor klanten boven de 90% en hebben we ruim € 15.000.000 aan SDE+ subsidie voor Nederlandse ondernemers en organisaties verworven.

Van Hout helpt u bij het indienen van een goed onderbouwd project, een sterke haalbaarheidsstudie, alle benodigde voorwaarden en bijlagen en een compleet digitaal aanvraagformulier. Natuurlijk helpen wij om de subsidie op het juiste moment aan te vragen.

Tijd voor een kop koffie?

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor SDE+ subsidie via zonnepanelen? 3 vragen in 5 minuten en u weet of die 6 miljard subsidie voor u in beeld is.

Maarten van Heeswijk, senior engineer Van Hout: “Voor elk project ontwerpen we installaties naar wens van onze klant: energiezuinig en CO2-besparend. Daarnaast maken we optimaal gebruik van de fiscale voordelen die er zijn. Voor het welnesscomplex in Oosterhout hebben we het maximale gehaald uit de Energie-investeringsaftrek (EIA) met 55% fiscaal voordeel op de WKK, verlichting, warmteterugwinning en energiezuinige pompen. Een subsidie op zonnepanelen via de SDE+, subsidie voor de aanschaf van de biomassaketel via de ISDE en de overige investeringskosten zijn via de groenregeling voor 27% aftrekbaar van de fiscale winst.

Kiest u voor duurzame energieproductie door biomassa, wind of water? Neem contact op. Wij beoordelen of uw project in aanmerking komt voor subsidie en wat de subsidie u oplevert.

Meer informatie over de SDE+?

Neem contact met ons op
De Run 5443,
5504 DG Veldhoven
(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Routebeschrijving >
Aanmelden nieuwsbrief
Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.