Van Hout als werkgever

Van Hout is groot geworden door klein te blijven. Helaas is deze kreet niet vernieuwend, gelukkig is onze aanpak dat wel. De kracht van Van Hout ligt in onze regionale aanpak. Dat ‘regionale gevoel’ zit verankerd in de hele organisatie. We werken samen aan het beste resultaat voor onze klanten. We werken samen aan de slimste oplossingen, het hoogste rendement en vooral: we werken samen aan jouw ontwikkeling.

Top Nederlandse installatiebedrijvenVan Hout Installatie Bureau

En nu komt het mooiste: Van Hout is ook ‘groot’. Want werken bij Van Hout betekent ook werken bij een bedrijf dat tot de top van de Nederlandse installatiebedrijven behoort. Niet ons doel, maar wel een resultaat waar we trots op zijn. Want door te werken aan lange termijn relaties en continuïteit, door te kiezen voor een lange termijn focus, voor onze klanten én medewerkers, zijn we al 80 jaar energiek.

Van Hout als werkgever

Als regionaal bedrijf zijn we verankerd in de maatschappij. We voelen ons sterk sociaal betrokken bij Veldhoven, haar omgeving en de omgeving van onze medewerkers. We geloven dat we door samen te werken verder komen. Dat werken en leren onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Daarom bieden we naast (vaste) banen  ook stageplaatsen en opleidingstrajecten.

Meer weten

Van Hout Van Hout is altijd op zoek naar enthousiaste vakmensen. Mensen die vooruit willen in de installatietechniek. Wij willen je graag ontmoeten. Wil je meer weten over Van Hout als werkgever of een goed gesprek over de kansen die van Hout jou biedt? Vul het sollicitatieformulier  in of stuur een mail naar onze HR-afdeling.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.