Stage en afstuderen

Inspirerend, dynamisch, koploper in de markt van verduurzaming. Dat zijn onze sterke punten als stage organisatie. Wat zijn die van jou? Van Hout biedt HBO en WO studenten een bijzonder pakket. Een combinatie van engineering, werkvoorbereiding en projectmanagement. Wij bieden je een uitdaging die aansluit bij jouw wensen.

Interne praktijk stages

Matcht de kennis die je op school hebt opgedaan met de eisen uit de praktijk? Waar kun je je nog verder in ontwikkelen? Waar wil je je nog verder in ontwikkelen? En wat kun je ons leren? Dat zijn de belangrijkste uitgangspunten voor een interne praktijk stage bij Van Hout. Ook voor afstudeerders is er volop ruimte. En naast je eigen project krijg je natuurlijk ook volop de kans om mee te draaien binnen de hele organisatie.

Intensieve begeleiding

Van Hout neemt niet ‘zomaar’ leerlingen en studenten aan. We willen dat jouw wensen en ideeën passen bij de wensen en ideeën die wij hebben als het gaat om stagiaires. Zeker omdat wij verder denken, kiezen voor een lange termijn relatie en ons vizier richten op de mogelijkheden voor een (vast) dienstverband na je stage.

Gezocht! Bouwkundige of werktuigbouwkundige met HBO/WO achtergrond

Gezien de groei van onze duurzame activiteiten hebben wij een betaalde stage plaats beschikbaar voor:

  • een student bouwkundige
  • een student werktuigbouwkundige

Beide HBO/WO achtergrond. Onze vraagstukken zijn integraal (B+E+W) dus met interesse, een open blik en leergierigheid kun je veel komen leren en werkervaring opdoen. Programmeerachtergrond of affiniteit is een pre.

Mail naar solliciteren@van-hout.com voor meer informatie en om te vertellen waarom jij graag de aanvullende schakel in deze werkzaamheden wilt zijn.

Stage en afstuderen bij Van Hout

Staat er op dit moment geen passende stage voor je bij? Wij zijn altijd geïnteresseerd in jou! Wil je meer weten over de stage mogelijkheden bij Van Hout? Ben je op zoek naar een unieke afstudeerstage in de installatietechniek? Loop gewoon even binnen voor een kop koffie! Of bel ons via 040 253 2352 of stuur een mail naar solliciteren@van-hout.com

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.