• Home
  • Nieuws
  • 540 zonnepanelen voor domein Oogenlust

540 zonnepanelen voor domein Oogenlust

oogenlust 1Dankzij de PV-installatie van 540 zonnepanelen kan Oogenlust voorzien in ongeveer 50% van de eigen elektriciteitsbehoefte.

Marcel van Dijk, directeur Oogenlust koos bewust voor Van Hout: “Naast een goed advies tijdens het voortraject is ook de uitvoering in vertrouwde handen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat het werk door een bedrijf in de regio wordt uitgevoerd. Omdat we elkaar al jarenlang kennen, maar ook om zo min mogelijk transportbewegingen te veroorzaken.”

Voor de zonnepanelen is er gebruik gemaakt van de subsidieregeling SDE+. Dankzij een goede timing van de aanvraag door Van Hout, kan Oogenlust gebruik maken van het maximale subsidiebedrag van ruim € 70.000 verspreid over de komende 15 jaar. De tweede ronde vindt plaats in oktober. Wilt u weten wat het SDE+ subsidiebedrag kan zijn voor uw duurzame investering? Neem contact op met Van Hout. Bel: 040 253 23 52 of gebruik dit formulier.

Lees de volledige case over Oogenlust.

&nbsp

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.