• Home
  • Nieuws
  • Zonnepanelen op het dak? Waarom u meer subsidie krijgt via Van Hout

Zonnepanelen op het dak? Waarom u meer subsidie krijgt via Van Hout

De SDE+ voorjaarsronde is open van 12 maart – 4 april 2019. Er wordt geconcurreerd om de beschikbare € 5 miljard. Iedere ronde heeft drie fases. Iedere fase heeft specifieke eisen als het gaat om kostprijs en voorwaarden. Weet u exact wanneer u uw subsidieaanvraag indient? Wij wel 😉.

Het bewijs

Na zeven SDE+ subsidierondes ligt ons slagingspercentage voor klanten boven de 90% en hebben we ruim € 15.000.000 aan SDE+ subsidie voor Nederlandse ondernemers en organisaties verworven. Reden genoeg voor een kop koffie met Van Hout?

Investeren in zonnestroom of zonnepanelen? Weten of u in aanmerking komt voor SDE+ subsidie?

Met de SDE+ subsidie ontvangt u 15 jaar lang een bedrag voor iedere opgewekte kWh duurzame elektra. Meer informatie over de SDE+?

Maarten van Heeswijk, senior engineer Van Hout: “Voor elk project ontwerpen we installaties naar wens van onze klant: energiezuinig en CO2-besparend. Daarnaast maken we optimaal gebruik van de fiscale voordelen die er zijn. Voor het welnesscomplex in Oosterhout hebben we het maximale gehaald uit de Energie-investeringsaftrek (EIA) met 55% fiscaal voordeel op de WKK, verlichting, warmteterugwinning en energiezuinige pompen. Een subsidie op zonnepanelen via de SDE+, subsidie voor de aanschaf van de biomassaketel via de ISDE en de overige investeringskosten zijn via de groenregeling voor 27% aftrekbaar van de fiscale winst.

Tijd voor een kop koffie?

Van Hout helpt u bij het indienen van een goed onderbouwd project, een sterke haalbaarheidsstudie, alle benodigde voorwaarden en bijlagen en een compleet digitaal aanvraagformulier. Natuurlijk helpen wij om de subsidie op het juiste moment aan te vragen. Neem contact op.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.