• Home
  • Nieuws
  • Kies nu: SDE++ subsidie zonnepanelen

Kies nu: SDE++ subsidie zonnepanelen

Zonnepanelen op het dak van je bedrijfspand?
Profiteer van 20% rendement en subsidie!

Dankzij de Stimuleringsregeling Duurzame Energietransitie (SDE++) kun je eenmaal per jaar subsidie aanvragen voor zonnepanelen. De regeling is open van 21 september tot 14 oktober. Er is een budget van € 5 miljard beschikbaar.

In 3 klikken: de offerte voor SDE++ subsidie in je mailbox

Vraag een vrijblijvende offerte aan en zet de stap naar een duurzame bedrijfsvoering! Door gebruik te maken van de SDE++ subsidie:

  • Voldoe je sneller aan duurzame wet- en regelgeving
  • Wordt de terugverdientijd op je zonnepaneelinstallatie een stuk korter
  • Profiteer je vanaf dag 1 van lagere energiekosten.

SDE++ subsidie op zonnepanelen

Weten of je in aanmerking komt voor SDE++ subsidie? Neem voor meer informatie contact op. Dan denken we samen na over de meest duurzame business case voor jouw zonne-energie project.

De SDE++ vergoedt het verschil tussen de kostprijs van duurzame energie en de marktwaarde van de geleverde energie. Je krijgt tot 15 jaar een subsidie voor iedere opgewekte kWh duurzame energie. 

Van aanvraag tot aansluiten en onderhoud

Van Hout ontzorgt: van begin tot eind. We berekenen de meest duurzame business case en regelen de aanvraag van de SDE++ subsidie. Na toekenning van de subsidie heb je tot 1,5 jaar de tijd om het duurzame project te realiseren. Het niet gebruiken van de subsidie heeft geen nadelige gevolgen.

En wil je, of kun je de investering in zonne-energie niet zelf dragen? Dan is het mogelijk om zonnepanelen te huren via onze partner Ovvia. Je voldoet daarmee aan de duurzame wet- en regelgeving én profiteert van lagere energiekosten.

Een groen én rendabel dak met SDE++ subsidie

  • Wij beoordelen of je bedrijfsdak in aanmerking komt.
  • We adviseren over een rendabele, duurzame business case.
  • Wij regelen de SDE++ subsidieaanvraag voor een vast laag bedrag.
  • We bieden gunstige oplossingen voor financiering.

Vrijblijvende offerte of meer informatie

Vraag een vrijblijvende offerte aan. En heb je vragen, neem dan contact op met onze adviseurs Verduurzaming via het contactformulier of 040-2532352. Dan denken we samen na over de meest duurzame business case voor jouw zonne-energie project.

Lees de verhalen van bedrijven, gemeentes en zorginstellingen die eerder kozen voor zorgeloze zonne-energie met SDE++ subsidie. Want dankzij onze kennis en inzet halen we tot wel 95% van de SDE+ subsidieaanvragen succesvol binnen. 

Zonne-daken voor De Heiberg
Lees de referentie
Daken vol zonne-energie Eindhoven
Lees de referentie
Severinus verduurzaamt
Lees de referentie
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.