• Home
  • Nieuws
  • Het belang van een prestatiecontract, subsidies en fiscale regelingen

Het belang van een prestatiecontract, subsidies en fiscale regelingen

Hoe we onze klanten helpen verduurzamen?
Door via een prestatiecontract de investering op ons te nemen!

Verduurzamen betekent voor veel van onze klanten: vooruitlopen op de markt. Het vraagt om een beetje lef, pionieren, ontdekken. Je moet er als bedrijf of ondernemer tijd en geld in stoppen. Dat brengt risico’s met zich mee, terwijl de besparing zich pas later terugbetaalt.

Met een prestatiecontract lossen we het dilemma van de investering aan de voorkant op

Veel van onze klanten kiezen ervoor om de investering zelf te dragen, maar we horen ook regelmatig van klanten dat ze om die reden niet kiezen voor een investering in duurzame installatietechniek.

En dat is natuurlijk enorm jammer. Voor de verduurzaming van Nederland en voor het behalen van de duurzaamheidsdoelstellingen voor de klant. Daarom helpen we, samen met onze partner Ovvia: Via een prestatiecontract nemen we de investering op ons.

Het belang van subsidies voor innovatie

En er zijn nog andere mogelijkheden om slim te investeren in duurzame installaties. Adviseur Kawah Cheng: “Ook subsidies en fiscale regelingen helpen om het dilemma van de investering aan de voorkant op te lossen. Maar dan moet je wel weten dat de mogelijkheden er zijn én welke mogelijkheden voor jouw klant interessant zijn.”

Adviseur Hans Van Hauwe: “We willen met klanten meedenken om zoveel mogelijk te verduurzamen met een zo hoog mogelijk rendement. Maar als we het hebben over de koplopers, de echte pioniers, is de invloed van de subsidie groter dan alleen het businessmodel van de eigenaar. Want deze duurzame projecten zorgen ook voor de continue (en zeer belangrijke) ontwikkeling van kennis en innovatie.

Want als na een aantal jaren een product gangbaar is geworden, daalt de prijs. Een product wordt dan geaccepteerd door de markt. Goede voorbeelden zijn hr-ketels en ledverlichting.

Subsidies en fiscale mogelijkheden in 2021

Per klant en per project bekijken we of de aanvraag van een subsidie voordeel oplevert. We kunnen als dienst ondersteunen bij de aanvraag. En we maken slimme combinaties van subsidies die extra voordeel opleveren. Meer weten? Neem contact op.

Graag vertel ik je meer
Mail naar Kawah Bel 040 – 2532352
Herontwikkeling Fort Isabella
Lees de referentie
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.