• Home
  • Nieuws
  • Össur verhuist naar duurzaam BREEAM hoofdkantoor

Össur verhuist naar duurzaam BREEAM hoofdkantoor

Ossur impressieWij gaan verhuizen!

Met dat bericht kondigt Össur het nieuws op hun eigen website aan. Het bedrijf is duidelijk trots op het nieuwe hoofdkantoor in Eindhoven. In juni vindt de verhuizing plaats. Op naar een nieuw pand met betere faciliteiten en een groot magazijn.

Duurzaamheid staat bij Össur hoog in het vaandel. Daarom wordt het nieuwe pand gebouwd volgens de richtlijnen van het BREAAM duurzaamheidskeurmerk. Van Hout zorgt ervoor dat er installatietechnisch aan alle BREEAM voorwaarden wordt voldaan. Het resultaat is een energiezuinige, optimaal ingeregelde en intelligente installatietechniek voor Össur.

De verduurzaming vindt niet alleen in het pand plaats. Van Hout plaatst op korte termijn 2336 m2 zonnepanelen met een totaal vermogen van 400 kWP op het dak.

De jaarlijkse gegarandeerde opbrengst is minimaal 350.000 kWh, wat vergelijkbaar is met het gemiddelde gezamenlijk verbruik van 100 eengezinswoningen en een CO2-besparing van 198 ton per jaar.

Van Hout adviseurs & installateurs wenst Össur succesvolle en comfortabele jaren toe in het nieuwe pand aan de Schakel 70 in Eindhoven.

Wilt u weten wat verduurzaming van uw nieuwbouw of bestaande pand u oplevert? Neem contact op met Van Hout. Bel: 040 253 23 52 of gebruik dit formulier.

Duurzaam doen we samen
Doe mee!
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.