• Home
  • Nieuws
  • 'Nederland loopt achter met vergroening'

‘Nederland loopt achter met vergroening’

‘Nederland loopt achter met vergroening – niet klaar voor de toekomst’. Dat staat in een gepubliceerd rapport van het ‘Planbureau voor de Leefomgeving’.

Het PBL schrijft in het rapport:

“Hoewel Nederland op een aantal terreinen een sterke positie heeft, blijven we achter als het gaat om groene innovatie. Daarmee zetten we onze sterke concurrentiepositie op het spel.”

Nederland is volgens het PBL minder goed in staat de omslag te maken naar schonere en efficiëntere producten en processen dan andere sterke economieën. “De overheid moet een “stevig groen innovatiebeleid” opstellen en “fors inzetten op vergroening”. Daar komt bij dat de Nederlandse economie en vooral onze export sterk leunen op sectoren die veel energie en materialen gebruiken. Dat maakt ons kwetsbaar als grondstofprijzen stijgen of de beschikbaarheid onzeker wordt.”

Van Hout voorop

Van Hout loopt gelukkig al geruime tijd voor de troepen uit als het gaat om verduurzamen. Van zowel maatschappelijk vastgoed als commercieel vastgoed. En…Van Hout is de eerste die u informeert als er vanuit de overheid stimuleringsregelingen in de vorm van fiscale voordelen of subsidies worden aangeboden. Zo zorgen wij er voor u voor dat u wel voorop loopt met de ‘vergroening van Nederland’…voor een stukje dan!

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.