• Home
  • Nieuws
  • Kom maar op met die duurzame toekomst!

Kom maar op met die duurzame toekomst!

Het is tof als mensen hun werk doen vanuit een drive, een passie. Bij Van Hout zit groen denken en doen in het DNA. Directeur Koen van Heeswijk vertelt over ons duurzame gedachtegoed.

Als er één thema is dat goed bij van Hout past, dan is het wel ‘duurzaam’. Niet alleen omdat het woord duurzaam ondertussen vele verschijningsvormen kent, maar vooral omdat de verbasteringen ‘verduurzaming, duurzaamheid en duurzame leefomgeving’ ondertussen de kernwoorden van ons bestaansrecht zijn geworden.

Het is de reden waarom we opdrachten voor onze klanten mogen maken

En voor mij zelfs de reden dat ik voor van Hout ben komen werken. Want het voelt goed om iets bij te dragen aan onze maatschappij. Het voelt goed om een betere leer- en leefomgeving te creëren. En hoe minder energie we gebruiken, hoe minder we vervuilen en hoe beter het is voor de toekomst van onze wereld.

In de snel veranderende markt zijn we een speler van formaat geworden

We proberen continu om op het gebied van kennis en kunde nét dat stukje voor te liggen op de concurrentie. Om op zoek te gaan naar die extra verbetering waarmee we ook extra toegevoegde waarde bieden voor onze klanten. Niet harder, maar slimmer werken. En die drive werkt.

We worden gewaardeerd door klanten

Omdat we inzicht en perspectief geven bij hun keuze voor de maatregel die op langere termijn de meest energiezuinige installatie oplevert. En we worden gevraagd door klanten omdat we durven te investeren in de verduurzaming van onze toekomst.

Neem nu Fort Isabella in Vught. Onze installaties voorzien het hele terrein en alle panden van warmte en koeling op een toekomstbestendige manier. Iets dat we in de toekomst zeker vaker gaan zien om wijken in steden en dorpen van het gas af te krijgen. Ook de gemeente Eindhoven weet ons te vinden met de Dierenopvang waarbij een mooie mix van duurzame maatregelen is toegepast.

Ook voor de toekomst staan alle seinen op groen

Zelfs zo groen, dat we op zoek zijn naar nieuwe collega’s met ‘groene’ schoenen. Dus kom maar op met die duurzame toekomst, want wij zijn er klaar voor!

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.