• Home
  • Nieuws
  • Budget ISDE subsidie 2020 is 100 miljoen

Budget ISDE subsidie 2020 is 100 miljoen

In 2020 is het beschikbare budget voor ISDE subsidie 100 miljoen euro. De duurzaamheidssubsidie voor warmtepompen en zonneboilers is erg populair.

Met de investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen op de aanschaf van zonneboilers en warmtepompen. Lees meer

Kans op overschrijding budget – tijdig aanvragen!

Voor 2020 werd het totale beschikbare budget ISDE subsidie opgehoogd. Om te voorkomen dat de subsidiepot, net als vorig jaar, al vroegtijdig uitgeput raakt, adviseren we om tijdig subsidie aan te vragen.

“We houden de ontwikkelingen van subsidies zeer nauwkeurig in de gaten en zien nu al dat er veel aanvragen binnenkomen. Dat benadrukt meteen hoe hoog het belang van verduurzamen op de agenda staat.” Kawah Cheng, adviseur verduurzaming vastgoed

Van Hout geeft advies en regelt aanvraag ISDE subsidie

Voor het aanvragen van de ISDE subsidie berekent Van Hout een vast laag bedrag. Bovendien werken we volgens een efficiënt proces, gericht op zo min mogelijk tijdsinvestering van uw kant.

“Met verschillende subsidies stimuleert de overheid investeringen in duurzame technieken, maar een gebouweigenaar heeft wel wat beters te doen dan het uitpluizen van de verschillende fiscale regelingen en subsidies. Daarom neemt Van Hout de subsidieaanvraag standaard mee in een advies. Zo profiteert de klant van slimme combinaties en haalt het maximale uit de subsidiemogelijkheden voor zijn duurzame maatregelen.” Richard Kreijveld, adviseur verduurzaming vastgoed

Weten of u in aanmerking komt voor ISDE subsidie? Aan de hand van enkele basisgegevens maken wij een offerte. Neem contact op.

Graag vertel ik je meer
Mail naar Kawah Bel 040 – 2532352
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.