Social Return

Wij zijn een Veldhovens familiebedrijf met een lange historie. Zorgdragen voor elkaar is altijd een belangrijke waarde geweest. Onze medewerkers moeten op een prettige en veilige manier met elkaar kunnen samenwerken. Ook voelen we een sterke drive om mensen op alle niveaus goed te laten functioneren.

Continu verbeteren en talenten benutten

Binnen Van Hout hebben we vijf kernwaarden die horen bij élke functie. Deze kernwaarden zijn het kompas van onze organisatie en van onze medewerkers. Ze geven aan wat wij het diepste nastreven in ons dagelijkse werk als medewerker, als team, als organisatie en als onderdeel van het grote geheel. De kernwaarden zijn het fundament van onze organisatie, het zegt ‘wie we zijn, hoe we de dingen doen zoals we ze doen en waarom we ze zo doen’.

De behoefte van ‘continu verbeteren’ loopt als een rode draad door onze organisatie. Het betekent ook: talenten benutten. Kijken naar wat iemand wél kan. Juist bij mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt. Vanuit die gedachte draagt Van Hout bij aan de scholing en werkgelegenheid van jongeren en mensen met een sociale achterstand.

We geven mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ruimte zich te ontwikkelen, door middel van:

  • BBL leerwerktrajecten op niveau 1, 2, 3 en 4 met begeleiding door erkende leermeesters.
  • Maatwerktrajecten

Erkend leerbedrijf

Van Hout is een erkend leerbedrijf voor diverse middelbare beroepsopleidingen in de technische installatiebranche. Leerlingen – met en zonder afstand tot de arbeidsmarkt – komen in dienst bij Van Hout op basis van een leerwerkovereenkomst. Zij worden gekoppeld aan een ervaren, erkend leermeester en opgeleid tot vakbekwame medewerkers.

Maatwerktrajecten

Daarnaast is er altijd behoefte aan maatwerk. Van Hout biedt diverse werkplekken aan mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Het gaat om mensen uit het zogenaamde doelgroepenregister. In kleine teams krijgen zij passende begeleiding met als doel deze mensen langdurig aan onze organisatie te verbinden.

Meer weten over Social return?

Wil je meer weten over social return bij Van Hout? Of wil je weten of je bij ons past? Bekijk de vacatures of neem contact op met onze HR-afdeling.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.