Digitaal werken bij Van Hout

Apps, games en realtime informatie

Aardgas wordt vervangen door andere manieren van verwarmen. Zonnepanelen en warmtepompen zorgen voor een compleet andere kijk op het gebruik van energie. Er ontstaan nieuwe energievoorzieningen en onze klanten kiezen steeds vaker voor een gasloos gebouw.

Digitaal werken

De wereld verandert en wij lopen voorop. Want dankzij de energietransitie wordt ons werk steeds leuker. Nieuwe uitdagingen zorgen voor pretlichtjes in onze ogen. Door ons werk slimmer te doen en technologie beter in te zetten, werken we elke dag met veel plezier aan een duurzame toekomst.

Daarom gebruiken onze monteurs smartphones, tablets, apps en softwaretools. Allemaal gericht op makkelijker werken, fijner werken, kennis vergroten en kennis delen.

Met Knowingo gaan we bijvoorbeeld een gezonde competitie aan met collega’s als het gaat om kennis. We delen realtime informatie en vragen advies aan collega’s via de app Cliq. Opname van het werk gebeurt ook via de app zodat de juiste informatie direct terechtkomt bij de juiste persoon. En via Zoho wordt samenwerken een stuk eenvoudiger.

Werkplezier is het uitgangspunt bij de ontwikkeling van een digitale werkplek. Daarom maken we dankbaar gebruik van ‘gamification’ bij de ontwikkeling van apps, tools en software. We flirten met nieuwe technieken zoals Augmented Reality. En om ervoor te zorgen dat elke nieuwe digitale ontwikkeling perfect aansluit, zitten de software ontwikkelaars in huis.

“Mijn werk wordt leuker en uitdagender door deze technologische ontwikkelingen. Zo kan ik tijdens de uitvoering van een klus hiaten direct oplossen. Omdat informatie via apps gemakkelijker voorhanden is, verkleint de kans op fouten. En de competitie bij Knowingo maakt leren echt leuk.” Michel van Doren, monteur bij Van Hout

Ben je al een ‘digitale monteur’ of zie je het wel zitten om in je werk écht gebruik te maken van digitale tools? Bekijk de vacatures of neem contact op met onze HR-afdeling. Want bij Van Hout zet je echt een stap verder.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.