Van Hout verduurzaamt Strijp-T

Essent vervangen

Tot voor kort was Essent Warmte de leverancier van stoom op Strijp-T. Essent is hiermee gestopt, omdat het aantal gebruikers van stoom drastisch is afgenomen. DrakaPrysmian is één van die bedrijven die gehuisvest is op Strijp-T. En geen stoom betekende geen warmte.

Prestatiecontract

Vanuit deze behoefte is DrakaPrysmian een prestatiecontract aangegaan met OVVIA. Als Energy Service Company (ESCo) neemt OVVIA de energievoorziening en het bijbehorende management uit handen van DrakaPrysmian. Om deze belofte van gegarandeerde energiebesparing waar te maken, sluiten ze een zogenoemd prestatiecontract af  met een installatiebedrijf.

Van Hout doet het werk

Van Hout adviseurs en installateurs neemt de engineering, de realisatie en het beheer van de installaties voor zijn rekening. Zo levert Van Hout elke dag een ‘prestatie’ aan OVVIA. En dan moet je wel zeker zijn van je ‘installatiezaakje’ om dit voor meerdere jaren te garanderen. Maar Van hout bezit deze kennis en kunde en regelt het vol vertrouwen aan OVVIA en daarmee  DrakaPrysmian!

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.