• Home
  • Nieuws
  • Van Hout sponsor Ronald McDonald Huis

Van Hout sponsor Ronald McDonald Huis

Van Hout adviseurs en installateurs is lid geworden van ‘De club van 52’ van het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant. Met de sponsoring draagt Van Hout adviseurs en installateurs bij aan de exploitatie van het Ronald McDonald Huis in week 23 van 2014.

Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant

In Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in MMC Veldhoven. Het Ronald McDonald Kinderfonds draagt al ruim dertig jaar concreet bij aan het welzijn van zieke of gehandicapte kinderen en hun familie. Meer informatie vind u via www.kinderfonds.nl.

Beweegredenen Van Hout

Waarom Van Hout sponsor is geworden van het Ronald McDonald Huis is helder: “Een ziek kind kan niet zonder zijn ouders. Zo simpel is het. En voor ouders is het zo verlichtend om in een zware tijd met een ziek kindje dicht bij te zijn. 90% van onze medewerkers heeft 1 of meerdere kinderen en dus vinden we dit allemaal een mooi doel. Al is het maar om een kleine rol in te mogen spelen.” aldus Koen van Heeswijk, algemeen directeur Van Hout.

Jan van Hout, directeur Van Hout: “Helaas hebben onze mensen contact gehad met het huis in moeilijke tijden. Sponsoring van Ronald McDonald Huis bevestigt onze visie op bijdrage leveren aan de maatschappij. Zeker als deze direct aan onze mensen gekoppeld is.”

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.