Van Hout op de carnavalswagen

IMG_3441Carnaval in het ‘Rommelgat’ zoals Veldhoven deze dagen wordt genoemd, was weer een geweldig leuke happening. Twee dagen ging Van Hout praktisch op slot en werd de traditie van het Zuiden in vol ornaat gevierd. Door het gros van ons dan…eerlijk is eerlijk: het blijft een feest waar je van moet ‘houden’.

Opvallend dit jaar waren de grote getalen westerlingen die onze streek een bezoekje bracht. Hagenezen, Rotterdammers, Amsterdammers: ze vinden steeds meer hun gang naar het carnaval. En wij geven ze geen ongelijk: het is zo’n fantastisch mooi samenhorig feest. Voor jong en oud. Door elkaar heen. Met elkaar. Alles en iedereen in gelijkheid. Het mag voor zich spreken dat Van Hout de optocht van het Rommelgat op de prachtige zonnige zondag heeft ondersteunt. Dit is een traditie die in ere moet blijven. Zodat ook de kinderen van ons allemaal, met deze traditie blijven opgroeien.

 

Ondertussen zijn we weer fris en fruitig begonnen met werken en kijken we terug op een leuke carnaval. Eindelijk met waardes boven de 10 graden Celsius. Dat was aardig wat jaartje geleden. En zo na de kerst beginnen we weer langzaam te lonken naar alles was carnaval 2016 voor ons in petto heeft.

 

Alaaf,

namens alle medwerkers van Van Hout adviseurs en installateurs

 

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.