• Home
  • Nieuws
  • Van Hout. Ook voor maatschappelijk rendement.

Van Hout. Ook voor maatschappelijk rendement.

Van Hout staat voor rendement. Maar rendement wordt wat ons betreft niet alleen uitgedrukt in financiële winst. We besteden een deel van onze inkomsten ook graag aan maatschappelijke doelen die bijdragen aan een duurzame samenleving. Van kleinschalig tot regionaal: Van Hout draagt graag een steentje bij aan initiatieven die impact hebben op individuen die het verdienen. Die maatschappelijke betrokkenheid is verankerd in onze bedrijfscultuur. Want is een mooi leven eigenlijk niet de grootste winst?

 

vanHout BEWERKT 3 zonder

 

Bij de keuze voor sponsoring en ondersteuning is de leefomgeving van onze medewerkers en de regionale betrokkenheid van ons bedrijf doorslaggevend. Zo ondersteunen we sportclubs als voetbalvereniging UNA, Veldhovense evenementen als de Omloop der Kempen, muziekverenigingen, zorginstellingen, goede doelen als Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant en culturele activiteiten als de Oranjemarkt. Een voorbeeld van een kleinschalig initiatief is de sponsoring van het 8-koppige Van Hout wielerteam. De 8 mannen zijn ieder op een andere manier verbonden met ons bedrijf en fietsen normaliter bij TWC de Contente in Eersel. Daarnaast fietsen zij wekelijks door De Kempen en maken ze jaarlijks als het Van Hout team een verre tocht, zoals naar Lourdes en Praag. Zij doen dit in gesponsorde wielerkleding, die uiteraard met grote zorg is uitgezocht: de professionele kleding is van de hoogst mogelijke kwaliteit, is gericht op comfort en prestaties en wordt duurzaam geproduceerd.

 

Wilt u op de hoogte blijven van onze maatschappelijke initiatieven? Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief!

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.