Van Hout deelt ketels uit

Hoe vertel je als werktuigbouwkundig installateur over je nieuwe naam en logo? Over het achterliggende verhaal waarom deze exercitie is doormaakt? Nou, gewoonweg door ketels uit te delen. Ketel1 welteverstaan!

“Natuurlijk voorzien we u met veel plezier van een eersteklas ketel. Maar we bieden u nog liever een ongekend goed, uitzonderlijk aantrekkelijk rendement op uw investeringen in nieuwe installaties!

Dat kunnen we, want ons bedrijf heeft zich, als een van de eerste installateurs in Nederland, al vroeg volledig gericht op het realiseren van forse energie- en kostenbesparingen (door beter gebruik te maken van nieuwe technieken, alternatieve bronnen en ‘lucratieve’ fiscale regelingen).

Hierdoor lopen we voorop in de ontwikkelingen en kunnen we er zelfs voor zorgen dat u de kosten van uw installatie(s) soms al bij de aanschaf terugverdient!

Om een en ander helder over het voetlicht te brengen, treden we nu naar buiten met een nieuw logo, een andere huisstijl, een nieuwe website en een krachtige belofte die goed weergeeft waar we voor staan: Van Hout. Voor rendement!”

 

WP_20140121_012   Van Hout geeft ketels weg   Van Hout deelt ketels uit

We blijven ketels weggeven

De ontvangers van de ketels waren aangenaam verrast door de ketel. Velen gaven ons terug ‘een warm gevoel’ te hebben gekregen. Kijk, daar houden wij van. Wij geven ook u graag een warm gevoel. Dus wilt u ook een ‘ketel’ ontvangen? Neem dan contact met ons op via 040 253 23 52 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.