• Home
  • Nieuws
  • Van Gebr. Van Hout naar Van Hout adviseurs en installateurs

Van Gebr. Van Hout naar Van Hout adviseurs en installateurs

Kennisverbreding, duurzame technieken, verder denken en over de grenzen van de installatietechniek stappen; installatiebureau Gebr. van Hout heeft de afgelopen jaren een aantal belangrijke stappen vooruit gezet. Logisch misschien dat we daarom kiezen voor een andere naam. Een naam die ‘de lading’ dekt. Een naam die laat zien waar we voor staan. Maar een naamswijziging, tja…

Trots

Installatiebureau Gebr. van Hout. Een naam die nauw verbonden is met alles waar we voor staan. Een naam die we met veel trots dragen. Want met regelmaat horen we van mensen die ons kennen: als je installatiebureau Gebr. van Hout inschakelt, weet je wat je krijgt. Jullie verkopen geen mooie praatjes, maar leveren gewoon heel goed werk. Jullie denken verder vooruit en als je zegt dat je een besparing realiseert, dan doe je dat ook. Begrijpt u nu waarom we zo trots zijn op die naam?

En toch besloten we om installatiebureau Gebr. van Hout om te dopen in Van Hout adviseurs en installateurs. Want toen Jan van Hout in 1936 zijn koperslagerij in het hart van Veldhoven startte, kon hij niet vermoeden dat het bedrijf zo groot zou worden.

Regionaal met landelijke credits

Natuurlijk, we zijn nog steeds een Brabantse partij, maar wel met landelijke credits. Het gaat bij ons niet alleen om de beste technische oplossing. Het gaat om de best werkende oplossing als het gaat om comfort, gebruiksgemak, kostenbesparing en rendement. Een duurzame oplossing die past bij de energievraag van onze klanten.

En dat is nou precies de reden waarom we onze naam hebben veranderd. We zijn installateurs én adviseurs. Samen met onze klanten gaan we aan de slag om hun energierekening omlaag te brengen en te voldoen aan de wettelijke eisen. We maken daarbij optimaal gebruik van fiscale regelingen en subsidies en maken elke investering in energiebesparende maatregelen meetbaar.

Hetzelfde verhaal, een nieuw hoofdstuk

Installatiebureau Gebr. van Hout heet vanaf nu: Van Hout adviseurs en installateurs. Het is een nieuw hoofdstuk van het verhaal dat meer dan zeventig jaar geleden begon met een nuchtere, hardwerkende man uit Veldhoven die zich niet liet stoppen door economische tegenslag en de Tweede Wereldoorlog. Een man die zich bleef ontwikkelen met het vizier gericht op de toekomst. U kunt gerust zijn: die afkomst zit voor altijd verankerd in onze genen, in onze normen en waarden.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.