• Home
  • Nieuws
  • Support op Landis & Staefa regelsysteem stopt

Support op Landis & Staefa regelsysteem stopt

Eigenaren en beheerders van gebouwen met een Landis & Staefa regelsysteem opgelet: de Nederlandse leverancier heeft een servicestop aangekondigd. Enkele jaren geleden is de internationale productie al gestaakt. De servicestop houdt in dat Van Hout geen onderdelen, uitbreidingen of technische ondersteuning meer kan krijgen. Treedt er een storing of defect op, dan kan dit tot stilstand van uw systeem leiden.

Wat doet het Landis & Staefa regelsysteem

Het regelsysteem fungeert als ‘brein’ voor verwarming, koeling, ventilatie en luchtbehandeling. Het wordt gebruikt voor zowel klimaatbeheersing als de aansturing van bedrijfsprocessen. Door verschillende technische installaties slim te integreren en combineren, zorgt het systeem voor een stijging van het rendement. Ook kan het binnenklimaat bijvoorbeeld op aanwezigheid geregeld en gestuurd worden per afzonderlijke ruimte, per etage of zelfs per compleet gebouw.  Uitval van het Landis & Staefa regelsysteem leidt tot de volgende problemen:

  • De technische voorzieningen in uw gebouw gaan gebrekkig functioneren of zelfs uitvallen;
  • Uw Total Cost of Ownership (TCO) zal stijgen;
  • Het comfortniveau zal dalen;
  • Het energieverbruik en de daaraan gerelateerde kosten zullen stijgen.

Wij helpen u kostenloos

Maakt u gebruik van het Landis & Staefa regelsysteem? Of weet u het niet zeker? Neem contact op met Van Hout adviseurs en installateurs. Wij brengen de huidige situatie kosteloos vrijblijvend in kaart en adviseren u graag over een duurzame en kostenefficiënte (regel-)installatie.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.