Sint op bezoek bij Van Hout!

Nu Sinterklaas weer in het land is, bracht hij met zijn Pieten gelukkig weer traditiegetrouw een bezoek aan Van Hout op 22 november. De kinderen genoten zichtbaar van de vrolijke Pieten en deden enthousiast mee.

Ieder een ‘onderonsje’ met de Sint

Uiteraard had de Sint ook dit jaar weer een heleboel gehoord en stond dit allemaal beschreven in het grote boek. Tijdens het bezoek van de Sint lieten de kinderen hun dans zien en hun stembanden klinken. Uiteraard mochten alle kinderen even bij de Sint komen voor een handje en een ‘onderonsje’ uit het grote boek! En de kids die wilden konden aan Sinterklaas met trots hun geoefende pasjes, turnoefeningen en zelfs judoworpen laten zien.

De cadeaus waren paraatSinterklaas

Na alle voordrachten was het tijd om de cadeautjes uit te delen en allemaal tegelijk uit te pakken. Sint had het dit jaar weer goed voor elkaar. De kids waren allemaal heel erg blij met het cadeau.

Dag Sinterklaasje

Ook dit jaar was het dus weer een betoverende feestavond waarbij kinderen en ouders opgaan in de magie van Sinterklaas. Ook namens alle ouders van de kids bedanken wij Sint hartelijk voor de fantastische avond. Veel succes met de drukte van de komende weken. En hopelijk tot volgend jaar.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.