• Home
  • Nieuws
  • Van Hout verhoogt kans op SDE+ subsidie

Van Hout verhoogt kans op SDE+ subsidie

SDE+ subsidiepot flink overtekend. Van Hout gaat voor winst

De laatste SDE+ subsidieronde van dit jaar zit er weer op. RVO.nl ontving 5.907 subsidieaanvragen tijdens de openstelling SDE+ najaar 2018. Er is ruim € 7,7 miljard subsidie aangevraagd, terwijl er € 6 miljard beschikbaar is voor duurzame energie projecten. RVO.nl beoordeelt op dit moment de aanvragen op basis van de eisen van de regeling en toetst de projecten op technische, financiële en economische haalbaarheid.

Hoog slagingspercentage

We moeten afwachten welke projecten geselecteerd worden. Dankzij onze strategische ondersteuning verwachten we voor onze klanten wederom een hoog slagingspercentage! Want een correct ingevulde aanvraag die op exact het juiste moment wordt ingediend, verhoogt de kans op SDE+ subsidie aanzienlijk.

10 Megawatt

Ook deze keer heeft Van Hout voor diverse klanten subsidie voor zonnepanelen aangevraagd. We ontzorgen de klant daarbij volledig. Totaal komen we uit op een gezamenlijk aangevraagd vermogen van bijna 10 Megawatt. Dat zijn ruim 30.000 panelen. En dat is weer genoeg voor ruim 1500 ton jaarlijkse CO2 besparing of 300 gezinnen die energieneutraal gaan wonen!

SDE+ Aanvragen najaarsronde 2018

Opdrachtgever

In de najaarsronde 2018 is € 6 miljard beschikbaar voor duurzame energie projecten. Met de Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie (SDE+) wil het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) de productie van duurzame energie stimuleren. Van 2 oktober tot en met 8 november 2018 konden bedrijven en (non-profit) instellingen SDE+ subsidie aanvragen. Veel bedrijven kiezen ervoor om deze subsidie aanvraag te laten indienen door een erkend adviseur zoals Van Hout.

Meer weten?

Neem contact op met Van Hout. We vertellen u graag hoe we subsidies en fiscale regelingen inzetten om duurzame energie voor uw organisatie nog aantrekkelijker te maken.

Benieuwd naar úw fiscaalvoordeel?
Wij rekenen het uit
Duurzaam doen we samen
Doe mee!
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.