• Home
  • Nieuws
  • Royal Agio Cigars: van goed naar beter en best

Royal Agio Cigars: van goed naar beter en best

Bo2-Duizel-Agio-Cigars-Exterieur-2-nieuw-A3-300dpiIs het omdat het een familiebedrijf in de genen zit om ook aan volgende generaties te denken? Wie weet. Maar feit is dat het thema duurzaamheid en milieu bij Royal Agio Cigars hoog op de agenda staan. Wat zijn beslag kreeg in een ambitieuze doelstelling voor de grootschalig (ver)nieuwbouw van het hoofdkantoor in Duizel.

Van goed naar beter naar best

Het nieuwe hoofdkantoor van Royal Agio Cigars wordt het zesde gebouw in Nederland dat het certificaat BREEAM Outstanding draagt, in de categorie Industrie en Kantoor. Alle werktuigbouwkundige installaties worden verzorgd door Van Hout adviseurs en installateurs.

De verwachte oplevering is medio oktober 2016. Kijk op outstandingrac.nl voor welke opgave de architecten én de verschillende aannemers werden gesteld en voor welke oplossingen werd gekozen. Wilt u meer weten over het BREEAM duurzaamheidscertificaat? Neem contact op met onze adviseurs. Bel: 040 253 23 52 of gebruik dit formulier.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.