• Home
  • Nieuws
  • MKB merkt vanaf 2014 gevolgen Energieakkoord

MKB merkt vanaf 2014 gevolgen Energieakkoord

De industrie moet een forse bijdrage leveren aan de doelstelling van 100 PetaJoule (PJ) energiebesparing in 2020. Deze ambitie is vastgelegd in het onlangs afgesloten Energieakkoord.

Ook de kleinere bedrijven waarmee geen meerjarenafspraken zijn gesloten, krijgen vanaf 2014 te maken met de gevolgen van het Energieakkoord. Alle bedrijven hebben volgens de wet de verplichting een energiebesparingsonderzoek uit te voeren en energiebesparende maatregelen te nemen met een terugverdientijd van vijf jaar of minder. Controle daarop heeft tot nu toe weinig prioriteit gehad, maar dat gaat veranderen.

Bedrijven met een energienota van meer dan € 7000,- per jaar hebben al de plicht om een beperkt energiebesparingsonderzoek uit te voeren. Bij een nota van meer dan € 45.000,- worden de eisen die aan het onderzoek gesteld zijn nog strenger.

Overzicht belangrijkste maatregelen energieakkoord

Van Hout begeleidt u bij uw energiebesparingsplannen

Van Hout kan u helpen om uw energieverbruik en CO2 emissies inzichtelijk te maken en een plan op te stellen om het verbruik te reduceren. Dit helpt u niet alleen om aan de eisen van de overheid te voldoen, energiereductie levert u ook een direct financieel voordeel op!

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact op met Van Hout via 040 – 253 23 52 of maak gebruik van het contactformulier.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.