• Home
  • Nieuws
  • Maximale subsidieaanvraag voor klanten van Van Hout

Maximale subsidieaanvraag voor klanten van Van Hout

Knipsel
Vandaag is een bijzondere dag. D-day voor subsidie op duurzame energieproductie. Dat klinkt misschien niet spannend, toch gaat het om een flinke hoeveelheid geld. Want op dit moment dienen we de aanvragen voor SDE+ subsidie in. En dat moment komt heel precies…

Dit jaar heeft minister Kamp 8 miljard euro beschikbaar gesteld om duurzame energieproductie te bevorderen. Dit enorme bedrag komt uit de pot SDE+ (Stimulering Duurzame Energieproductie). Het is subsidie voor biomassa, geothermie, water, wind, zon-thermisch en zon-PV. De subsidie geldt voor bedrijven en instellingen.

De hoogte van de SDE+ subsidie is sterk afhankelijk van het moment van aanvrage

Bijzonder aan de SDE+ subsidie is dat de hoogte ervan afhankelijk is van het moment waarop u de subsidie aanvraagt. De openstelling voor aanvragen gebeurt in tijdvakken met staffels. De eerste openstelling loopt van 1 maart tot en met 31 maart. Hoe later u in maart de subsidieaanvraag indient, hoe hoger het subsidie bedrag dat u kunt krijgen.

MAAR: als veel geïnteresseerden subsidie claimen, bestaat de kans dat u in latere tijdvakken geen subsidie meer kunt ontvangen. De slagingskans voor toekenning van de subsidie hangt dus sterk af van de subsidie op het juiste moment tegen de juiste prijs aan te vragen. Juist daarbij is van Hout van grote toegevoegde waarde.

Van Hout begrijpt het belang van het maximale subsidiebedrag

De afgelopen maanden heeft Van Hout met meerdere klanten gewerkt aan een goed onderbouwde projectomschrijving inclusief gedetailleerde haalbaarheidsstudie en terugverdienmodellen. Dankzij onze toegevoegde waarde stijgt de daadwerkelijke kans op een succesvolle SDE+ beschikking voor onze klanten.

CO2 reductie van 7.530 gezinnen

Vandaag heeft Van Hout voor meerdere klanten subsidieaanvragen voor duurzame energieproductie ingediend. Het gaat om een totaal vermogen van 4 megawatt (MW).

Jan van Hout: “Een totaal vermogen van 4MW betekent een totale CO2 reductie van meer dan 31.000.000 kilo! Dat grote getal zegt misschien niet veel, maar het is vergelijkbaar met ruim 13 miljoen liter ongebruikte benzine of de uitstoot van 7.530 gezinnen. Een enorme compensatie. Mooi dat onze klanten ons opnieuw vinden om gezamenlijk CO2 te reduceren.”

Hulp bij uw SDE+ subsidie aanvraag?

Directeur Van HoutHelaas bent u voor deze ronde te laat. De tweede ronde voor aanvraag van SDE+ subsidie loopt van 30 augustus tot en met 29 september.

Dus stel uw aanvraag niet uit. Heeft u interesse, neem direct contact op met Van Hout. We laten graag zien wat de subsidiemogelijkheden voor u zijn.

 

Bel Van Hout: 040 253 23 52 of gebruik dit formulier.

 

Met vriendelijke groet,

Jan van Hout

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.