• Home
  • Nieuws
  • Klanten testen: zonnepanelen van Van Hout bieden optimaal rendement

Klanten testen: zonnepanelen van Van Hout bieden optimaal rendement

Op steeds meer Nederlandse daken liggen zonnepanelen. Voor veel mensen met zonnepanelen is het echter onduidelijk of ze ook optimaal werken. Daarom hebben de Universiteit Utrecht en Stichting Monitoring Zonnestroom tijdens de Solar Days in week 20 een onderzoek gedaan naar de kwaliteit van zonnepanelen: ‘Doe mee en tel de zon!’. De uitkomsten zijn bekend gemaakt via Kassa.

Klanten Van Hout tellen mee

Ook klanten van Van Hout hebben ‘de zon geteld’. En erg leuk: ze hebben ook de resultaten met ons gedeeld. Unaniem: de zonnepanelen van Van Hout doen wat vooraf wordt beloofd. Ze werken optimaal. Dat wisten wij natuurlijk al, maar fijne klanten: erg leuk dat we het ook van jullie terugkregen. En super te zien dat jullie er zo actief mee bezig zijn. Een signaal dat het onderwerp CO2-reductie en energiebesparing eindelijk groter draagvlak krijgt in Nederland!

 

Lees hier meer informatie over zonnepanelen of Resultaten_Tel_de_Zon_846.pdf van één van onze klanten. Zodat ook u de voordelen mogelijk kan ervaren!

Meer informatie over de actie? Zie de video ‘Doe mee en tel de zon!‘ en de resultaten via Kassa (vanaf 35 minuten)

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.