Van Hout gaat de hoogte in

Veilig en verantwoord werken borgen we door continue training van onze medewerkers. Veertien collega’s kregen de training ‘bedienen van hoogwerkers en verreikers’.

Regelmatig werken onze collega’s ‘op hoogte’. Hiervoor zetten we een hoogwerker of verreiker in. Voor het veilig werken met een hoogwerker is meer nodig dan kennis over het bedienen van de knoppen. De operator is ook verantwoordelijk voor de veiligheid van personen in de directe omgeving. Daarom kiest Van Hout voor een praktische training volgens (inter)nationaal erkende normen.

Maikel Cieremans, servicemonteur bij Van Hout: “Toch mooi dat je al jaren ervaring hebt met hoogwerkers en tijdens zo’n training weer nieuwe dingen leert. Zo wist ik bijvoorbeeld niet hoe je een hoogwerker naar beneden krijgt als de accu kapot is. En dat er achterop een knop zit om de hoogwerker met de hand te laten rollen. Ook de extra aandacht voor veiligheid als een collega in de hoogwerker onwel wordt, was zeker leerzaam.”

De training was op het terrein bij Van Hout in Veldhoven. Na afloop van de training hebben onze medewerkers alle nodige kennis voor het veilig bedienen van een hoogwerker of verreiker.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.