• Home
  • Nieuws
  • Retera Interieurwerken neemt 1155 zonnepanelen in gebruik

Retera Interieurwerken neemt 1155 zonnepanelen in gebruik

Retera-interieur-van-hout-installatietechniek-zonnepanelen

Vlnr: Maarten van Heeswijk, Rik van Helmond, Edgar Linders en Kees Retera.

Retera Interieurwerken heeft vandaag haar nieuwe zonnepanelen in gebruik genomen. Om precies 14:00 werden de 1155 zonnepanelen geactiveerd door directeur-eigenaar Kees Retera. Bij de officiële ceremonie waren naast medewerkers van Retera Interieurwerken ook Edgar Linders (directeur LTC&C Installatiemanagement), Rik van Helmond (assistent-projectleider LTC&C) en Maarten van Heeswijk (Projectleider Van Hout) aanwezig.

Het project is in korte tijd gerealiseerd: het startsein voor de werkzaamheden werd eind mei gegeven. Gezien de omvang van het project en de voorwaarde dat de bedrijfsactiviteiten van Retera geen hinder zouden vinden, waren een goede planning en strak management essentieel. Tot groot genoegen van Kees Retera hadden LTC&C en Van Hout de zaken volledig onder controle: “De samenwerking tussen die twee partijen is zeer goed geweest, met een hoge mate van professionaliteit. Onze productie heeft geen enkele hinder ondervonden. De pv-installatie is bovendien uitmuntend opgeleverd. Wij hebben natuurlijk een scherp oog voor ambachtelijk werk: je kunt aan de afwerking zien dat hier echte vakmannen aan hebben gewerkt.”

Dankzij de PV-installatie kan Retera Interieurwerken voorzien in haar eigen elektriciteitsbehoefte. Meer weten over dit project?

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.