• Home
  • Nieuws
  • Genomineerd voor de 7e editie van de ABN AMRO Duurzame 50: wat een eer!

Genomineerd voor de 7e editie van de ABN AMRO Duurzame 50: wat een eer!

Wie zijn de koplopers, maken meters, zetten de agenda, werken samen en brengen creativiteit en vernieuwing in? Wie zijn die mensen die over genoeg daadkracht, charisma, contacten, kennis en visie beschikken om de gebouwde omgeving ook echt duurzamer te maken?

Jan van Hout genomineerd

De ABN AMRO Duurzame 50 is de jaarlijkse thermometer betreffende duurzaamheid. De lijst weerspiegelt wat er het afgelopen jaar in Nederland is gebeurd op het gebied van duurzaamheid in de bouw en vastgoedsector. Je kunt genomineerd worden door iemand uit je netwerk.
Wat een eer dat onze directeur Jan van Hout genomineerd is!

 “Wij zijn gedreven wereldverbeteraars, maar beslist geen dromers. Keer op keer bewijzen we dat een investering in energiebesparing en duurzame energieopwekking snel, veel rendement oplevert.”

“Door big data, algoritmen en keuzes in architectuur te laten samenwerken, komen we tot dé oplossing per gebouw. Voor een succesvolle businesscase gebruiken we alle munitie voorhanden; van energie labels tot subsidie regelingen. Gecertificeerde monitoring en validatie zorgen voor een traceerbaar resultaat.”

“Natuurlijk, ik kan uren praten over een duurzame samenleving. Liever ga ik succesvol aan de slag, door slim(mer) gebruik te maken van de middelen en mogelijkheden die er zijn. Doet u mee?”

Ieder jaar beoordeelt de vakjury alle genomineerden op vier onderdelen: bijdragen aan het mogelijk maken van duurzame projecten, inzetten bij duurzame initiatieven, actieve kennisdeling over verduurzaming en het stimuleren en initiëren van duurzame samenwerking. Op basis van de puntenscore wordt de lijst, een top 50, samengesteld.

Bekijk het profiel van Jan van Hout op de website van ABN AMRO Duurzame 50

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.