Directiewisseling bij Van Hout

Er gaat iets veranderen binnen Van Hout adviseurs en installateurs. Vandaag draagt Peter Schilders zijn directie-verantwoordelijkheden over aan Koen van Heeswijk. Schilders: “Ik heb er alle vertrouwen in dat Van Hout onder leiding van Jan van Hout en Koen van Heeswijk een periode van nieuwe bloei tegemoet gaat.”

Van Heeswijk heeft zijn sporen als ondernemer in de installatietechniek verdiend. Na zijn studie bouwkunde aan de TU/e zocht hij steeds opnieuw de verbinding met Van Hout adviseurs en installateurs. Van Heeswijk is goed bekend met de installatiebranche, bouwtechniek en verduurzaming van de gebouwde omgeving, dankzij verschillende functies bij Van Hout, als adviseur bij OVVIA en directeur bij koenvanheeswijk architecten. Het afgelopen jaar heeft hij geleidelijk meer directietaken op zich genomen.

Na 32 jaar inzet, passie en ontzettend veel plezier bij Van Hout adviseurs en installateurs, gaat Schilders met welverdiend pensioen. Schilders: “Ik vindt het belangrijk dat personen en organisaties zich vernieuwen. Dat geldt ook voor directies. Je geeft dan ruimte aan ontwikkeling.”

Volgende fase

Met Jan van Hout en Koen van Heeswijk aan het roer, ligt de focus bij Van Hout adviseurs en installateurs de komende periode op behoud van de stabiele koers en tegelijk flexibel inspelen op nieuwe vragen over installatietechniek, beheer, service, onderhoud en verduurzaming van de gebouwen en installaties voor onze klanten.

Avontuur

Van Heeswijk: “Het lijkt me een geweldige uitdaging om in Van Hout adviseurs en installateurs te participeren en het bedrijf actief verder te helpen. Om samen met een team enthousiaste collega’s te werken aan strategie, organisatie en het versterken van onze positie in de regio. Ik heb een aantal concrete plannen, maar sta ook open voor nieuwe initiatieven.”

Over Van Hout adviseurs en installateurs

Klanten vragen Van Hout adviseurs en installateurs om energiebesparende, kostenverlagende en toekomstgerichte oplossingen voor hun installaties en gebouwen. Zij geven aan dat onze gespecialiseerde onderhoudsmonteurs ontzorgen. In combinatie met de geavanceerde meet- en regeltechniek zorgt dat voor optimaal functioneren van de verwarmings-, airco-, en verlichtingsinstallaties. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Ons gebouwportfolio bestaat uit kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, zorginstellingen, overheidsinstellingen, cleanrooms, musea en winkelcentra.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.