• Home
  • Nieuws
  • Corona maatregelen en bereikbaarheid

Corona maatregelen en bereikbaarheid

Al onze mensen blijven aan het werk. Soms met aanpassingen of beperkingen, maar we merken dat medewerkers en ook onze klanten inventief zijn in het vinden van oplossingen. Dat maakt dat we ons werk kunnen blijven doen en de meeste projecten ‘gewoon’ doorgaan.

Bereikbaarheid

Wij zijn er volledig op ingericht om vanuit iedere locatie onze werkzaamheden te doen, zodat onze dienstverlening en projecten geen vertraging oplopen.

  • Onze medewerkers werken op projectlocaties, op kantoor of vanuit huis. Zij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail, whatsapp.
  • Natuurlijk zijn we ook bereikbaar via de receptie: 040-253 23 52 of info@van-hout.com
  • Overleggen zijn mogelijk via digitale communicatievormen zoals Teams en Skype.
  • Ons kantoor is gesloten voor bezoekers.

Hygiënevoorschriften

We volgen de richtlijnen en hygiënemaatregelen van het RIVM. Op de bouw worden posters met de belangrijkste richtlijnen in meerdere talen verspreid zodat ook externe partijen goed op de hoogte zijn van de hygiënevoorschriften. 

Samen alert op klachten

De gezondheid van onze medewerkers, opdrachtgevers en partners staat voorop. Daarom zijn we alert op klachten: medewerkers die verkouden zijn of koorts hebben blijven thuis. We vragen ook aan onze klanten en relaties om alert te blijven en de maatregelen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen.

Impact landelijke maatregelen

Afgelopen zondag maakte minister president Rutte bekend dat alle scholen een aantal weken dicht gaan. Dat heeft een grote impact op de maatschappij en op alle gezinnen. We zijn enorm trots op onze mensen die denken in oplossingen. Zij benutten alle kennis en digitale mogelijkheden die we in huis hebben. Met die instelling, onze organisatiekracht en een uitstekend teamgevoel houden we samen de moed erin.

Directeur Jan van Hout werd geïnterviewd door BNR nieuwsradio over de gevolgen van corona voor ondernemers in Brabant. Beluister het fragment.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.