Gewonnen!! BREEAM awards in London

Twee Nederlandse projecten waar Van Hout adviseurs en installateurs en Ovvia aan meewerkten, hebben een BREEAM award gewonnen. Het gaat om ‘Oscars’ voor de meest duurzame gebouwen. Op dinsdag 7 maart was de prijsuitreiking in Londen. En natuurlijk waren wij erbij!

Een award én internationaal aanzien
In totaal waren acht Nederlandse projecten genomineerd. Drie ervan dus met medewerking van Van Hout en Ovvia. De spanning was duidelijk voelbaar. Want naast de award gaat het om internationaal aanzien rondom dit thema.

TU/e, Royal Agio Cigars en Van Loon

  • De grootschalige renovatie van het hoofdgebouw van de TU Eindhoven was kanshebber in de categorie educatie en gezondheid. Ovvia levert en exploiteert de zonnepanelen voor dit bijzondere gebouw. De TU/e ging ervandoor met de eerste prijs!
  • Voor mixed use gebouwen is de nieuwbouw voor Royal Agio Cigars te Duizel kanshebber. Ook hier adviseerde Van Hout te gaan voor het vijf sterren predicaat van BREEAM Outstanding. Royal Agio pakte de winst met een gedeelde eerste plaats.
  • Op de shortlist voor de categorie industriële gebouwen stond Van Loon in Son. Van Hout adviseerde om voor BREEAM Outstanding te gaan. Van Loon kreeg een terechte eervolle vermelding.

BREAAM awards in London

Een jury beoordeelde de inzendingen aan de hand van een casestudy. Daarbij werd gelet op de BREEAM score, de innovaties die zijn toegepast en de mogelijkheden voor opschaling. Meer informatie over de BREEAM Awards in London is te zien via www.breeam.com/awards of lees het persbericht

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.