• Home
  • Nieuws
  • Als servicemonteur ben je ook adviseur!

Als servicemonteur ben je ook adviseur!

Jij barst van de energie, wil jezelf graag blijven ontwikkelen en zet altijd een stap verder. Daarnaast vind jij duurzaamheid belangrijk en onderneem jij actie zonder dat iemand dit tegen jou hoeft te zeggen. Herken jij jezelf hierin? Bij Van Hout ben je naast installateur of servicemonteur, ook adviseur!

Als jij groeit, dan groeien wij met je mee

Jouw groei staat gelijk aan de groei van Van Hout. Je krijgt daarom de ruimte om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen. Je weet dankzij jouw kennis tot de beste oplossingen voor jouw klanten te komen. Jij bent namelijk de expert! Hiermee draag je bij aan het versterken van Van Hout.

Hoe groei je bij Van Hout? Door te leren van collega’s en het volgen van trainingen. Ook ben je altijd vrij om jouw mening of idee op tafel te leggen. Je krijgt de kans om te werken voor opdrachtgevers in verschillende branches, waardoor geen dag hetzelfde is. Je ontdekt elke keer weer iets nieuws. Op deze manier kun je je onderscheiden als installateur of monteur en dat biedt weer kansen voor jouw toekomst!

Ben jij iemand die verder kijkt?

Jij voelt je verantwoordelijk voor goed werkende installaties. Maar ben je ook iemand die verder kijkt? Die erachter komt wat de werkelijke vraag is van de klant, en welke oplossing voor de klant het meeste winst oplevert? Dan zit je helemaal op je plek bij Van Hout! Het gaat erom dat je meedenkt, want jij bent expert in jouw vak. Je weet als de beste hoe alles in elkaar zit, maar denkt ook na over hoe het beter kan.

Klanten komen bij van Van Hout terecht voor loodgieterswerk, maar ook voor high tech cleanrooms en gebouwen van de toekomst. Naar duurzame oplossingen zoals een warmtepomp, wko, wkk, koudetechniek of zonnepanelen wordt vaak gevraagd. Je werkt daarom graag aan service & onderhoud van bestaande gebouwen én heb je plezier als je in een team werkt aan duurzame projecten.

Groei jij mee?

Bij Van Hout werken ruim 80 servicemonteurs, installateurs en andere kanjers met trots en veel plezier elke dag aan aansprekende projecten. Het is niet voor niets dat Van Hout tot de top van Nederlandse installatiebedrijven behoort. Dus… vind je groeien belangrijk? Dan zit je bij Van Hout helemaal goed!

Vandaag is de perfecte dag voor verandering!

Bij Van Hout ben je dus niet alleen installateur of monteur, jij bent ook adviseur. Jouw persoonlijke doelen worden serieus genomen en samen bekijk je hoe je deze doelen kunt behalen. Wij vinden vandaag de perfecte dag voor verandering. Jij ook? Bekijk de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie!

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.