Sneak preview nieuwbouw Van Hout

20160322 Van Hout Veldhoven - IMG_1132

OP NAAR DE TOEKOMST!

Met trots geven we u een sneak preview. De afgelopen maanden heeft ons bedrijfspand in Veldhoven een volledige transformatie ondergaan. Naast een doordachte mix van energetische, bouwkundige, installatietechnische en elektrotechnische maatregelen, hebben we met het ontwerp voor de nieuwbouw onze visie op de toekomst weergegeven.

 

Duurzaam staat bij ons hoog op de agenda. Dit willen wij niet alleen roepen, maar ook in de praktijk laten zien. En welk object is daarvoor beter geschikt dan ons eigen bedrijfspand?

Een integrale verduurzaming die naadloos aansluit bij onze visie op de toekomst

Een robuust nieuw uiterlijk dat past bij de huidige tijd en een warm interieur met veel hout dat onze persoonlijkheid en familietradities weerspiegelt. Op organisatorisch vlak is een grote slag gemaakt dankzij de compleet nieuwe, open indeling die contact tussen collega’s eenvoudiger maakt en de verschillende disciplines meer met elkaar verbindt.

Hoogste verduurzamingsgraad bij lage exploitatiekosten

De grootste winst is behaald door de integrale benadering: Met de juiste combinatie van installatietechnische, bouwkundige en energiebesparende maatregelen hebben we de hoogste verduurzamingsgraad bij lage exploitatielasten behaald. In ons geval bleken warmtepompen in combinatie met isolatie, PV-panelen, warmteterugwinning op de ventilatie en ledverlichting de meest optimale oplossing.

 

Benieuwd naar welke combinatie van verduurzamingsmaatregelen het beste passen bij uw situatie? Wij helpen u graag. Want juist daar ligt de kracht van Van Hout adviseurs & installateurs.

 

Natuurlijk zijn wij heel blij met ons ‘nieuwe’ pand. En wat vindt u? Stuur ons een mail met uw reactie!

20160322 Van Hout Veldhoven - IMG_1180

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.