• Home
  • Kortlopende Projecten

Kortlopende Projecten

Een kort project of een kleinere klus? Dan maakt u kennis met het team Kortlopende Projecten. Peter Maas: “We zijn een soort vliegende kiep voor vaste klanten. Alle klanten van Van Hout hebben met ons te maken.”

Frank van Stiphout: “Is er iets kapot, dan bel je de afdeling Service & Onderhoud. Voor nieuwbouw is er de afdeling Projecten. En wij zijn er voor alles dat daar tussen in zit. Denk aan een toilet vervangen of een watertappunt maken.”

“Maar ook een ketelhuis vervangen of een nieuwe koelmachine plaatsen”, vult zijn collega Rob van Hout aan. “Onze kracht is dat we snel kunnen schakelen. Voor onze monteurs is geen dag hetzelfde.Dankzij die flexibiliteit én het grote bedrijf met alle energie oplossingen op de achtergrond, leveren we een belangrijke meerwaarde voor klanten van Van Hout.”

“De klant staat bij ons altijd voorop. We maken er samen iets moois van. Het idee achter de afdeling Kortlopende Projecten is een blijvende relatie opbouwen. En daar voelen we ons goed bij. Die manier past bij ons”, zegt Peter met een grote lach.

Neem contact op met team Kortlopende projecten.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.