• Home
  • Installatiebedrijf Tilburg

Installatiebedrijf Tilburg

Van Hout is hét installatiebedrijf van vele bedrijven in Tilburg

In Veldhoven, op maar 29 minuten rijden vanaf Tilburg, vindt u een installatiebedrijf dat aantoonbaar beter presteert dan andere Nederlandse installatiebureaus: Van Hout adviseurs en installateurs. Ons bedrijf heeft, bijvoorbeeld, het afgelopen jaar al ruim 65 miljoen euro aan besparingen gerealiseerd voor eigenaren van zowel grote als kleine, nieuwe en monumentale (bedrijfs)panden. Hoe? Door innovatieve installatietechnische oplossingen te combineren met bouwkundige maatregelen én door slim gebruik te maken van fiscale voordelen… Zo behaalden we een gemiddeld rendement van 11,7 procent voor onze opdrachtgevers. Vergelijk dat maar eens met het rendement dat banken u momenteel bieden!

Voor installatietechniek die rendement oplevert

Bij Van Hout denken we in rendement, besparing en CO2-reductie. We gaan dan ook ver om uw installaties en gebouwprestaties te verbeteren én uw pand(en) aantrekkelijker te maken voor huurders en gebruikers. Een terugverdientijd van 5 jaar voor uw investering in installatietechniek is ons niet vreemd. Wilt u hier het fijne van weten? Vraag dan nu, geheel vrijblijvend, een gratis rendementsscan aan bij Van Hout. Of download onze whitepaper met businesscases over eerdere prestaties die we leverden voor VOS Logistics in Roosendaal, Rijksmonument De Witte Dame in Eindhoven en andere gerenommeerde opdrachtgevers.

De gratis rendementsscan van Van Hout biedt inzicht in de staat van uw gebouw(en)

We kunnen ons voorstellen dat u niet gelooft dat u al snel geld kunt terugverdienen door een investering in de verbetering van uw installatie(s) en gebouw(en). Daarom bieden we u bij deze een gratis rendementsscan aan. Deze scan is een ‘graadmeter’ die duidelijk maakt hoe het met het vastgoed en de zich daarin bevindende installaties is gesteld. Vraag de gratis Van Hout rendementsscan nu geheel vrijblijvend aan of download onze whitepaper.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.