Administratie

In deze editie van ‘Maak kennis met…’ zetten we de collega’s van Administratie in het spotlicht. Een plek waar zij als ondersteunde afdeling niet gewend aan zijn. Wim Sanders, Marita Swinkels en Debbie van de Vijfeijken bewegen zich door de hele organisatie en leggen lijntjes met alle teams, maar treden niet op de voorgrond als het gaat om contact met onze opdrachtgevers. Gelukkig zegt dat niets over het effect dat hun team teweeg brengt binnen Van Hout.

Bij Van Hout is ‘administratie’ een breed begrip

Want bedenk eens hoe we ons werk zouden doen zonder salaris, auto, scholing, telefoon en betaling van de facturen. Wim is hoofd administratie en P&O. “Bij Van Hout is ‘administratie’ een breed begrip. Ons team regelt de gehele financiële administratie. Ook zijn we verantwoordelijk voor het beheer van het wagenpark, verzekeringen & abonnementen, personeelszaken, scholing, vacatures en de interne nieuwsbrief.”

Flow

Wim werkte eerder in diverse branches. Hierbij maakte hij zelfs een uitstapje als productie/transportplanner. Dit mede om te ontdekken waar hij écht voldoening uit haalt. In 2001 nodigde Van Hout hem uit voor een gesprek en daar zit hij sindsdien prima op zijn plek: “Door de dag heen heb ik veel afwisselende taken. Ik geniet als het druk is, dan kom ik in een flow en vliegt de tijd voorbij.”

Oplossingsgericht

Collega Marita is een specialist op het gebied van debiteurenadministratie. Jarenlang runde zij samen met haar man een installatiebedrijf. “Van Hout is een technische organisatie. Onze collega’s zijn vooral bezig met de inhoud en vinden de administratie soms lastig. Daarom is een belangrijke taak van ons team om ze te ondersteunen. Wij denken mee, controleren, regelen dat afspraken worden vastgelegd en facturen op het juiste project worden geboekt.” Marita is het meest trots op de werkwijze van ‘haar’ team. “We zijn oplossingsgericht en werken samen aan het beste resultaat.”

Kracht

Er was grote behoefte aan meer ondersteuning binnen het team Administratie. Wim: “De organisatie groeit, de vragen worden complexer en daarmee worden ook de taken van ons team omvangrijker.” Debbie startte begin dit jaar bij Van Hout. Daarvoor werkte zij in de zakenreiswereld en voor een tandartsenkliniek. “En dit is weer een totaal andere branche”, lacht Debbie. Ruim elf jaar geleden maakte zij kennis met facturatie en administratie. “Al snel werd duidelijk dat daar mijn kracht lag. Ik ben me verder gaan ontwikkelen en nog steeds werk ik elke dag met plezier!”

Neem contact op met team Administratie.

 

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.