• Home
  • Administratie

Administratie

In deze editie van ‘Maak kennis met…’ zetten we de collega’s van Administratie in het spotlicht. Een plek waar zij als ondersteunde afdeling niet gewend aan zijn. Dit team beweegt zich door de hele organisatie en legt lijntjes met alle andere teams, maar treedt niet op de voorgrond als het gaat om contact met onze opdrachtgevers. Gelukkig zegt dat niets over het effect dat dit team teweeg brengt binnen Van Hout.

Bij Van Hout is ‘administratie’ een breed begrip

Want bedenk eens hoe we ons werk zouden doen zonder salaris, auto, telefoon en betalingen. Wim is administrateur. “Bij Van Hout is ‘administratie’ een breed begrip. Ons team regelt de gehele financiële administratie. Ook zijn we verantwoordelijk voor het beheer van het wagenpark, pensioenen, verzekeringen & abonnementen, de receptie.”

Flow

Wim: “Door de dag heen heb ik veel afwisselende taken. Ik geniet als het druk is, dan kom ik in een flow en vliegt de tijd voorbij.” Yvonne is administratief medewerker en richt zich op het verbeteren van de interne processen en samenwerking tussen de teams. “De organisatie groeit, de vragen worden complexer en daarmee worden ook de taken van ons team omvangrijker.”

Oplossingsgericht

Debbie is administratief medewerker: “Van Hout is een technische organisatie. Onze collega’s zijn vooral bezig met de inhoud en vinden de administratie soms lastig. Daarom is een belangrijke taak van ons team om ze te ondersteunen. Wij denken mee, controleren, regelen dat afspraken worden vastgelegd en facturen op het juiste project worden geboekt.” Debbie is het meest trots op de werkwijze van ‘haar’ team. “We zijn oplossingsgericht en werken samen aan het beste resultaat.”

Warm welkom

Marjon en Annemieke zorgen voor een warm welkom bij Van Hout. Zij zijn verantwoordelijk voor de receptie en ondersteunen de collega’s van administratie. Marjon: “Ik werk al ruim 12 jaar bij Van Hout en ga nog steeds elke dag met plezier naar mijn werk!”

Neem contact op met team Administratie.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.