• Home
  • Team PV | zonne-energie

Team PV | zonne-energie

“Team PV is de technische term. In de volksmond heten we liever team zonne-energie.” Projectleider Maarten en werkvoorbereider Najima realiseren zonne-energie op grote en kleine bedrijfsdaken in Brabant. Het team heeft ruimte voor een pv-monteur.

Maarten en Najima noemen enkele voorbeeld projecten. Maarten: “Sport- en evenementencomplex De Heiberg wilde energieneutraal worden. Op de markante ronde daken legden wij zonnepanelen. Ook zorgorganisaties Severinus, GGz Breburg en Lunet zorg helpen we vooruit met zonne-energie. En gebouw TQ op Strijp-T is gasloos, mede dankzij onze zonnepanelen.”

Op het dak van het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven legden we 3.400 zonnepanelen. Trots zegt Najima: “Eerder installeerden we 2.700 zonnepanelen op sport- en cultuuraccommodaties Sporthal de Vijfkamp en Tennishal Eindhoven-Noord, de Effenaar, Dynamo en Parktheater.”

Maarten: “Bij grotere projecten kiezen we bewust voor een eigen aanpak om zonnepanelen te leggen. Door de installatie op te delen in kleinere fases, leveren we vanaf dag 1 zonne-energie aan onze klanten. “

Najima: “We hebben zo meer controle over het proces, we leren direct van elk deelproject, standaardiseren waar mogelijk met minder faalkosten en verkorten de doorlooptijd met een meer tevreden klant als eindresultaat.”

Meer projecten van Maarten en Najima bekijken?

Neem contact op met team PV. Of bekijk onze vacatures.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.